Povolání

druid

Malfurion Stormrage

Pokud se budeme bavit o druidech na Azerothu, není mezi nimi zřejmě nikdo známější než Malfurion Stormrage. Zřejmě proto byl vybrán, aby reprezentoval jako hrdina třídu druid v Hearthstone.

 

Více informací o Druidovi naleznete ZDE.

hunter

Rexxar - Champion of the Horde

V divočině daleko od civilizace je jako doma. Není pro něj žádným problémem obstarat si jídlo spolu se vším nezbytným, co potřebuje pro přežití.

 

Více informací o Hunterovi naleznete ZDE.

mage

Jaina Proudmoore

Jaina je nejsilnější čarodějkou na Azerothu a má za sebou mnoho válek, ze kterých vždy vyšla živá. Její sílu jde vidět na míle daleko…

 

Více informací o Mágovi naleznete ZDE.

priest

Anduin Wrynn

Anduin je jedním z největších zastánců Světla v aktuálním příběhu světa Warcraftu. Nejen, že je velkým spojencem Velena, jsou mu také souzeny velké věci, které již brzy přijdou na Azeroth..

 

Více informací o Priestovi naleznete ZDE.

paladin

Uther Lightbringer

Paladin je velmi zajímavým povoláním. Těží z masivních možností healování. Také u něj najdete spoustu kouzel zaměřených na posilování minionů. V neposlední řadě je jedním ze tří povolání, které ovládají secret karty. 

 

Více informací o Paladinovi naleznete ZDE.

rogue

Valeera Sanguinar

Hrdinou, tedy přesněji hrdinkou tohoto povolání je Valeera Sanguinar. Její jméno je známo především čtenářům u nás čerstvě vyšlého World of Warcraft: The Comic.

 

Více informací o Rogue naleznete ZDE.

shaman

Thrall - Warchiev of the Horde

Shamani jsou v aktuálním příběhu WoW velkými hybateli událostí. Největší roli dostali zejména zejména v datadisku Cataclysm, kde se jejich organizace Earthen Ring velmi podílela na konečném zničení Deathwinga.

 

Více informací o Shamanovi naleznete ZDE.

warlock

Gul'dan

Nejprve trocha bleskového lore přehledu. Na Draenoru, domovském světě orků a vyhnanství draeneiů, vládl klid a mír. Bohužel, vůdce draenei jménem Velen měl jisté nedořešené spory s Kil'Jaedenem, generálem démonické Plamenné legie.

 

Více informací o Warlockovi naleznete ZDE.

warrior

Garrosh Healscream

Garrosh Hellscream. Žádné jiné jméno nemá v aktuálním lore tak velký zvuk jako tento mag'hari ork. Možná ho považujete za zrádce a kdo ví co ještě, nemůžeme však pominout, že je skutečně velkým válečníkem.

 

Více informací o Warriorovi naleznete ZDE.


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet