Road to Legend průběh

Road to Legend začíná a s ním také náše intenzivní zpravodajství, kde se pravidelně budete dozvídat, jak si kdo vede. Vše neleznete níže, takže přejeme hráčům hodně štěstí a vám přijemné čtení.

Aktuální dění můžete sledovat jak zde, tak na fb stránkách Alza Game Center, Hearthstone CZ/SK, a také na twitteru pod hashtagem #RTL_MSI. Dle předchozí ankety, kde hlasovali návštěvníci HSfanu, vyhraje CzechCloud. Dalšími horkými kandidáty byli Pokrovac a Synthetic.

Aktualizace naleznete níže! Probíhat budou každou hodinu, tak si nezapomeňte aktualizovat prohlížeč!

Pravidla

Všichni hráči začínají na ranku 18, 0 hvězd. Po spuštění další sezony všichni vyconcedují na rank 18 bez hvězd a počkají tam na ostatní. V 00:15 se začíná hrát samotná Road to Legend (dále RtL). Hráči, kteří nebudou v danou dobu na ranku 18 bez hvězd, se musí nejdříve dostat na tento rank, až poté můžou začít hrát.

Hraje se ladder ve formátu Standard a nejsou aplikovány žádné restrikce na stavbu balíčku kromě omezení formátu.

Každý hráč začíná s jinou předem danou classou vybranou náhodně a jsou s ní seznámeni před začátkem RtL. Každou celou hodinu (nebo po skončení poslední partie) musí hráč změnit classu podle přiloženého klíče a takto ji mění až do konce RtL.

RtL se ukončí po 24 hodinách, anebo poté, co první hráč dosáhne Legendary ranku, tedy podle toho, co přijde jako první. Poté, co se toto stane, jsou hráči povinni dohrát svoji poslední partii. Admin turnaje poté vyhodnotí pořadí a sestaví konečný žebříček. V případě, že by na prvních třech pozicích byla remíza (tj. hráči budou mít stejný rank a stejný počet hvězd), rozhoduje o jejich pořadí vzájemný zápas (BO3 Standard, dva decky formát Last Man Standing).

Průběžné pořadí

Aktualizace probíhá každou hodinu! 

Aktualizace k 24:00

A je to za námi! Road to Legend právě skončil a my vám přinášíme konečné výsledky umístění hráčů.

Děkujeme všem, že tu tak dlouho vydrželi, děkujeme hráčům za obrovskou trpělivost, rozhodovalo se opravdu až do poslední minuty.
Sláva vítězům a čest poraženým! Detailní report můžete očekávat zítra na hearthstone.cz.

Aktualizace k 21:00

Road to Legend se pomalu chýlí ke konci. Ještě celé tři hodiny budou hráči hrát o první místo a skvělé ceny.

Před malou chvílí odešel Petr "czechcloud" Žalud, takže je zase o soutěžícího méně. To však neznamená, že se nehraje dále. Právě naopak. Přijďte podpořit své favority na stream!
Navštivte roadtolegend.cz, kde si vyberete stream.

Aktualizace k 20:00

Poslední 4 hodiny ‪#‎RTL_MSI‬ začaly. Přijďte povzbudit soutěžící k posledními boji, než nám tu usnou! Stačí zajít na roadtolegend.cz a vybrat si mezi streamery.

Nově se dostal Daniel "Pt44h" Kýr na rank 3 a ujal se tak vedení! V těsném závěsu má hned tři hráče, PidohsMikuláš "Pokrovac" Dio a Synthetica. Držíme palce, abych tento rank udržel, protože na něm nikdo nezůstal moc dlouho.

Aktualizace k 19:00

Máme tu další přehled pořadí ‪#‎RTL_MSI‬Petr "czechcloud" Žalud se posunul po dlouhé době na vyšší příčku, ale stále to nestačí.
Pojďte všichni fandit na stream vašeho oblíbeného hráče! Vybrat si můžete na roadtolegend.cz. Zažijete spousty zábavy a ještě se něco naučíte! Tak neváhejte a sledujte, jak se poperou při závodu o Legendu!

Aktualizace k 18:00

Posledních 6 hodin zbývá do konce ‪#‎RTL_MSI‬! Už jsem si myslel, že námMikuláš "Pokrovac" Dio zase spadne, ale naštěstí se vrátil na rank 3 a jede dál. Nádhera!

Petr "czechcloud" Žalud je na tom stále špatně, dnes opravdu nemá ani kousek štěstí. Aleš "Alesh" Hemer se posunul na devátý rank, takže má ještě šanci něco uhrát. Další hráči mají stabilně rank 4 - 6. To není úplně nejhorší, ale na vítězství to stále nestačí.
Pokud nevíte o čem je řeč, přejděte na stránky roadtolegend.cz a sledujte stream!

Aktualizace k 17:00

Po 17. hodinách tu máme první rank 3! Tím šťastlivcem je Mikuláš "Pokrovac" Dio. Myslím, že po snad 5 hodinách, kdy byli hráči na ranku 4, je to velký kus kupředu.

Ostatní hráči se i nadále potloukají na ranku 5 či 6. Máme tu již možného výherce pohádkové částky?

Pojďte sledovat stream - roadtolegend.cz a vyberte si vašeho oblíbeného hráče. ‪#‎RTL_MSI‬

Aktualizace k 16:00

Posledních osm hodin z ‪#‎RTL_MSI‬ začíná! Kdo jak na tom je, se dozvíte níže. Jedno je však jisté. Petr "czechcloud" Žalud jde nahoru, již je na 11 ranku! Stejně tak Aleš "Alesh" Hemer se začíná přibližovat svým protivníkům a troufám si tvrdit, že s trochou štěstí by je mohl i dohnat. Vždyť někteří jsou na stejném ranku snad celou věčnost.

Daniel "Pt44h" Kýr odstranil ze svého streamu balíčky, protože by si je mohli prohlédnout soupeři, když hrají spolu. 
Nemusíte se bát, pokusíme se pro vás všechny balíčky sehnat po skončení akce a uveřejnit je na hearthstone.cz

Zajímavost - Cloudovi se poštěstilo hrát s Kolentem a Asmodaiem.

Aktualizace k 15:00

Aleš "Alesh" Hemer nám na svém streamu dává hodiny vaření, což určitě není špatné! Jen ten rank se asi neuvaří stejně lehce. Ale zpět k HS. Za poslední hodinu nejsou snad žádné zásadní změny. Hráči se zasekli na jednom místě a nemohou se dostat dál nebo takticky vyčkávali, než budou moct hrát za lepší povolání.
Je to snad předzvěst toho, že se bude hrát až do půlnoci a vyhraje ten, kdo bude mít nejnižší rank?
Myslíte si, že hráči mají šanci získat legendu nebo se budou muset smířit s tím, co nahrají? ‪#‎RTL_MSI‬

Aktualizace k 14:00

Karty se nám trochu zamíchávají. Daniel "Pt44h" Kýr se nemůže dostat na třetí rank a vždy prohraje rozhodující zápas. Zatímco Mikuláš "Pokrovac" Dio je na stejném ranku a chce svou část odměny za vítězství. DálePidohs má rank 5 a Jan "Mirrari" Jestříbek se Syntheticem a Scruffym jdou vstříc pátému ranku.

Hráči hrají čím dál více spolu, naposled to byl Pt44h a Synthetic, kdy Synthetic nedal svému soupeři žádnou šanci.

Aktualizace k 13:00

Další hodina za námi a máme tu další dva páté ranky! Prvním z nich jeMikuláš "Pokrovac" Dio a druhý Pidohs! Ti šlapou na paty Daniel "Pt44h" Kýr, který měl hodinu pauzu.

Petr "czechcloud" Žalud to pravděpodobně vzdává, když na jeho kanále jsou častěji videa, než jeho zápasy.Není se ale čemu divit, když má dneska opravdu smůlu.
Pojďte povzbudit hráče na roadtolegend.cz

Aktualizace k 12:00

Tak nyní hrají hráči již 12 hodin a dalších 12 je před námi, pokud nikdo nevyhraje ‪#‎RTL_MSI‬!
Zdá se, že nejlepšími hráči v EU je Daniel "Pt44h" Kýr a Xixo, protože proti vyššímu ranku zatím nehráli a při vyhledávání čekají dlouho.
Hodně se teď přiblížil Jan "Mirrari" Jestříbek, který je téměř na ranku 5 a v jeho závěsu Mikuláš "Pokrovac" Dio.
Pidohs se už taky dostal na rank 6. Pozadu tedy zůstává stále Petr "czechcloud" Žalud a Aleš "Alesh" Hemer.

Mirrari si dává hodinovou pauzu, takže ho teď nečekejte.

Aktualizace k 11:00

Daniel "Pt44h" Kýr si dláždí cestu k absolutnímu vítězství. Má dva ranky náskok, což se sice může ještě změnit, ale to by chtělo hodně smůly. Pt44h se také pravidelně utkává s Mikuláš "Pokrovac" Dio (rank 6). V posledních dvou střetech vyšel jako vítěz právě Pt44h.
V předchozím příspěvku můžete nalézt deck na Warriora, se kterým Pt44h úspěšně postupuje.
Stále se moc nedaří Petr "czechcloud" Žalud a Aleš "Alesh" Hemer, což je velká škoda.
Hráčů kolem ranku 4 - 6 musí být opravdu málo, když rank 4 hraje s rankem 14. 
Pojďte podpořit Pt44ha na stream - roadtolegend.cz!

Aktualizace k 10:00

Máme za sebou deset hodin ‪#‎RTL_MSI‬ a opět se začíná přiostřovat. Většina hráčů je kolem 6. - 8. ranku, kde už jde o každou hru! Zatím stále vede Daniel "Pt44h" Kýr na ranku 5!, ale otázkou je, jak dlouho, protože ostatní ho začínají pomalu dotahovat.

Petr "czechcloud" Žalud se stále nedaří i přes velké změny v decích, a už je opět na ranku 15.
Vtipné také je, že Pt44h si stihl nakoupit nové decky a zahrát si arénu. Až tak si věří, že ho Mikuláš "Pokrovac" Dio, který je na ranku 6, nedožene. Uvidíme.

Aktualizace k 9:00

Devátá hodina je tu a s ní opět pořadí hráčů ‪#‎RTL_MSI‬Daniel "Pt44h" Kýr se do toho opravdu opřel a už je ranku 6! Hned za ním je Mikuláš "Pokrovac" Dio, který má 7. rank. Na devátem je již delší dobu Pidohs, tak snad nám zase ukáže, co se v něm skrývá a bude útočit na vedoucí pozici.

Je již teď rozhodnuto o vítězích nebo se to ještě celé zkomplikuje a vyhraje někdo úplně jiný?

Aktualizace k 8:00

#‎RTL_MSI‬ má za sebou již 8 hodin hraní! Hráči pokračují ve snaze dosáhnout legendu a vyhrát pohádkovou odměnu. Jan "Mirrari" Jestříbekse konečně vrátí do hry, takže bude moci pokračovat v cestě za vítězstvím.
Zatím nejlépe na tom je Daniel "Pt44h" Kýr. Ten se dostal po menším propadu zpět do vedení a rovnou na rank 7. V těsném závěsu je Pidohs, který poskakuje na 8. a 9. ranku.
Nejednou se stalo, že takový Yogg-Saron rozhodil nebo potopil někomu hru. Staří Bohové jsou prostě krutí.

Aktualizace k 7:00

Sedmá hodina ‪#‎RTL_MSI‬ je tu! Pidohs se vrátil na rank 8 a stále vede celou soutěž. Jan "Mirrari" Jestříbek se vyškrábal na rank 11 a dohání své soupeře po neúspěšném startu. To neplatí pro Aleš "Alesh" Hemer a Petr "czechcloud" Žalud, kteří stále zůstávají na ranku 14.

Mirrari si na další hodinu dává pauzu, což by nebyl první. Swissking také jednu classu neodehrál.

Aktualizace k 6:00

Máme za sebou další hodinu. ‪#‎RTL_MSI‬ a na hráčích je vidět, že jsou unaveni. Neproběhly totiž žádné změny, kromě několika sestupů na nižší rank. Jedinej, kdo se dokázal vyškrábat zase o něco výš, je Pidohs a to na rank 8! Náskok na své soupeře má již 2 ranky. Držíme palce!

Aktualizace k 5:00

Další hodina ‪#‎RTL_MSI‬ za námi. Hráči se o moc neposunuli. Za to někteří hrají stále proti stejným nepřátelům, hlavně Pidohs. Ten se také pohybuje na hranici postupu z 9 ranku na 8. Držme mu palce!

Cloudovi se dlouhodobě nedaří, za to Jan "Mirrari" Jestříbek konečně poskočil a už dohnal Petr "czechcloud" Žalud.
Mikuláš "Pokrovac" Dio spadl zpátky na rank 10 a Daniel "Pt44h" Kýr dohnal Pidohs. Jejich společný zápas vyhrál Pido a Pt44h spadl na rank 10.

Aktualizace k 4:00

Máme za sebou první čtyři hodiny ‪#‎RTL_MSI‬ a hráči se pomalu blíží legendě. Postup se nyní začne zpomalovat, jak se budou blížit. Hráči budou muset vynaložit hodně úsilí, aby úspěšně postoupili dál.

Nejvyšší rank je zatím 9, který má Pidohs!
Nejnižší rank má Jan "Mirrari" Jestříbek, a to 16.
Nejméně úspěšná classa se zdá být Hunter.
Mikuláš "Pokrovac" Dio měl tu čest hrát proti Xixiovi!

Aktualizace k 3:00

Po třech hodinách je na tom nejlépe Pt44h, který je na ranku 11! Další dva hráči - Pokrovač a PidoHS - jsou na ranku 12. Mirrari je na tom bohužel stále stejně, což je veliká škoda.
Zatímco se tu devět lidí předhání, kdo bude rychlejší, máme informaci, že již má někdo z EU rank 5. Kluci by tedy měli zapnout monitory a hrát. 

Aktuální pořadí výše.

Aktualizace k 2:00

Velké změny nastaly u Scruffy, který se vyšplhal do vedení a má rank 14! Ostatní hráči se posunuli jen lehce. Velké trápení zažívá Jan "Mirrari" Jestříbek Ten je stále na ranku 18.

Aktualizace k 01:00

Hráči začali podle plánu a pustili se na cestu k legendě. Vedení se po chvíli ujal Alesh, kterému byl v těsném závěsu Synthetic. Alesh se s tím i nadále moc nepáral a postupoval i nadále jako první. Některým hráčům se zase až tolik nedaří, jako kdyby jim ty dobré decky na nízký rank byly k ničemu. Uvidíme, zda se v následující hodině pořadí změní. Během té toby uveřejníme také nějaké decky soutěžících!

Aktuální classu a rank můžete vidět výše na rozpisu.

Stream

Veškeré streamy naleznete na roadtolegend.cz



Naposledy upravil/a Jerryky 02.05.2016 v 22:19:13.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

tommystankov 02.05.2016 15:21

Pokud by to slo, tak urcite ,,vsechny,, decklisty ucastniku by nebylo na skodu.

Karri 01.05.2016 18:43

Čumím jak puk čéčé já se dostal na rank 10 a ani za bohaxse nejsu schopen dostát dál sakra práce :/ jak to děláte ?

Frajda#2225 01.05.2016 17:02

Musim rict,ze jsem prekvapenej jak to jde nasim borcum ztuha.Jsem vzdycky cetl ze prvni legend rand se vzdy povede do par hodin po pulnoci,ale toto je boj..

Hombre 01.05.2016 15:56

Musím velice pochválit autory této stránky a všechny co připravili tuto soutěž, včetně sponzorů. Myslím si že je to výborný nápad a hlavně pro diváka velice napínavý/zajímavý způsob jak dostat esport do českých luhů a hájů.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet