Zaostřeno na kartu - úvod

Představení seriálu:

Připravte si pušky, samostříly, luky, vytáhněte mapy, spacáky a stany! Každé pondělí se spolu budeme vydávat na lov. Je jasné, že sem tam úlovky nebudou nic moc, ale určitě se můžete těšit i na pěkně velké a vzácné kusy. A co že to vlastně budeme lovit? Karty! V novém seriálu se společně vypravíme do karetní džungle a ulovíme deset exemplářů, které si řádně rozebereme, popíšeme a vysvětlíme jejich funkce. Devět z nich budou karty jednotlivých class, poslední desátá bude karta neutrální. Už se těšíte, až si všechny vystavíte ve svém albu? A co budeme u karet zkoumat? Probereme si jejich efekty (pro zapomnětlivé hráče a nováčky), zjistíme, jak moc jsou vzácné (to znamená jak často jsou karty hrané) a nakonec se zaměříme na všemožná karetní komba, která se dají vytvořit. Samozřejmě, že se hra neustále vyvíjí, takže výskyt karet i různé kombinace se mohou lišit, ale alespoň budete vědět, co můžete čekat. Protože ten, kdo se vydá do divočiny Hearthstone nepřipravený, dlouho nepřežije.

Jednotlivé díly:

 

V tomto díle jsme ulovili karty z Basic setu, konkrétně: Claw, Tracking, Arcane Explosion, Hand of Protection, Power Word: Shield, Sinister Strike, Frost Shock, Corruption, Fiery War Axe a Bluegill Warrior.

Tentokrát jsme se podívali na zoubek těmto kartám: Wrath, Freezing Trap, Counterspell, Redemption, Lightwell, Conceal, Dust Devil, Demonfire, Battle Rage a z neutrálních minionů si představíme Spiteful Smith.

V třetím díle se už konečně dočkáme pořádných kusů. Cenarius, Flare, Spellbender, Tirion Fordring, Auchenai Soulpriest, Betrayal, Earth Elemental, Shadowflame, Arathi Weaponsmith a Ragnaros the Firelord se už těší na vaši pozornost.

Ke slovu se dostane několik AoE spellů a jiných srand, které vám pomohou kontrolovat hrací plochu. K nim se pak přidají i někteří class minioni. Celou desítku tedy tvoří: Mark of Nature, Snipe, Blizzard, Eye for an Eye, Circle of Healing, Master of Disguise, Lightning Storm, Twisting Nether, Brawl a Molten Giant.

Tenhle díl se nějakým záhadným způsobem soustředil prakticky jen na naprostou likvidaci všeho, co se jenom pohne - až na jednu mírumilovnou ovečku, která vlastně taky zas až tak mírumilovná není. Deset představených karet: Force of Nature, King Krush, Polymorph, Sword of Justice, Thoughtsteal, Assassin’s Blade, Flametongue Totem, Siphon Soul, Slam a jeden z pouze dvou exemplářů pandarenů Ancient Brewmaster.

Šestá část naší výpravy nás zavedla mezi následující karty: Savagery, Eaglehorn Bow, Fireball, Blessed Champion, Mind Vision, Shadowstep, Forked Lightning, Doomguard, Warsong Commander, Shattered Sun Cleric.

V sedmém díle jsme vystopovali následující desítku karet: Soul of the Forest, Kill Command, Sorcerer's Apprentice, Hammer of Wrath, Mindgames, Vanish, Ancestral Healing, Bane of Doom, Inner Rage a Silver Hand Knight.

 

 


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Glea'ar 03.05.2014 21:21

Kostitras
Budu se těšit
To já taky, doufám, že to splní očekávání... moje i vaše .

Kostitras 03.05.2014 21:00

Budu se těšit

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet