Klasiky Blizzardu se dočkají HD remaku!

Blizzard chystá HD remaky svých největších hitů. Legendární hry Warcraft III, Diablo II a původní Starcraft se dočkají předělávek pro moderní počítače. Hry se sice většinou dají spustit, ale s velkými problémy a grafikou, která byla moderní před více než deseti lety. Warcraft, Diablo i Starcraft jsou populární i dnes po téměř dvaceti letech. Bohužel se stává, že hra spustit vůbec nejde a nepomáhají ani návody z internetu. Které hry od jiného vývojářského studia toto mohou říct?

Jak víme, že Blizzard chystá nový kabátek těmto peckám z minulosti? Human Resources sekce na webu obsahuje poptávku po Senior Software Engineer.

HR zdroj

Nepřekonatelné příběhy. Intenzivní multiplayer. Nekonečná znovuhratelnost. Kvalitní základy, které tvořily StarCraft, Warcraft III, Diablo II. Titány své doby. Vývoj operačních systémů, hardware a online služeb z nich udělal něco, co si věrní hráči nemohli nadále užívat. Novou generaci nezasáhly vůbec.

Obnovujeme jejich slávu a potřebujeme váš technický talent, vášeň a dovednost dotahovat věci do konce.

Ať tuto pozici získá kdokoliv, je pro něho/ji jako stvořená. Nejen že se bude muset poprat s vylepšením "look and feel", ale bude se muset vyrovnat i s realitou hackování her, které obsahují komponenty pro online. Ne, že by dříve hacky nebyly, ale ve chvíli, kdy hry vyjdou, první ,co "zkušení" hráči zkusí, bude dupe (známé spíše pod pojmem klonování) předmětů.

Celý svět se těší, až si bude moci znovu zahrát tato klasická díla. Otázkou zůstává, zda se tento inzerát neobjevil na webu příliš brzo a zda si Blizzard nechystal toto oznámení na Blizzcon jako překvapení. Pokud bude stažen, odpověď bude jasná.

Zdroj: Blizzardwatch, Battle.net



Naposledy upravil/a Tetrisek 07.11.2015 v 10:44:34.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

tommystankov 05.11.2015 14:52

At tohle udelaji pro W1 a hlavne W2.

Docik 05.11.2015 10:11

Tak pokud neoznámí Warcraft 4 tak alespoň ty remaky by potěšili

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet