Yong Woo opouští Blizzard - chystá se konkurence pro…

  yong woo    opouští blizzard    ben brode   

V dubnu se Hearthstone loučil s Benem Brodem a Hamiltonem Chu. Stejně jako tito dva zmiňovaní pánové patřil Yong Woo do Týmu 5, týmu, který je zodpovědný za vývoj našeho milovaného Hearthstone. Původně se jednalo o skupinu patnácti lidí. Nyní již obsahuje Tým 5 přes 70 členů.

 

Yong byl, stejně jako Hamilton Chu, spíše tou méně viditelnou, ale velmi důležitou osobností. Když v roce 2009 nastoupil do Blizzardu, tak měl na starosti designérský tým pro Starcraft 2. Do Hearthstone týmu se přidal již jako herní producent - senior a v roce 2016 byl povýšen právě na produkčního ředitele.

 

Nyní je všemu konec. Yong Woo se nechal na svém twitterovém účtu slyšet, že v Blizzardu končí a přidává se do herního studia Second Dinner.

Herní společnost Second Dinner se tak skládá celkem z pěti bývalých Hearthstone vývojářů. Kromě zmiňovaných se k Second Dinner přidali i Michael Schweitzer a Jomaro Kindred.

 

 

Co Second Dinner chystá?

Nemáme nejmenší tušení! Celá projekt je zatím zahalen tajemstvím. Na jejich twitteru ani webu není minimální zmínka o tom, co chystají nebo na čem pracují. Budeme si muset ještě nějakou chvíli počkat.


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Jaredaaa 17.08.2018 10:08

Tak to ze hearthstone pujde casem do kytek je temer jiste, dovolik si rict ze nejlepsi casy ma HS uz za sebou a ted uz pujde krivka jen dolu... Od lonska co zmenili byznys model na 3 expanze rocne(a v podstae se HS stal jed ou z nejdrazsich pc her) a to ze udchazi od Blizzu zakaldatele HS dost jasne znaci ze v Blizzuu vladne mamon... Nerikam ze HS do roka umre, ale uz to bude jen horsi a horsi...

Jax 16.08.2018 18:30

Aby to nedopadlo tak, že Hearthstone půjde časem do kytek.Poslední expanze mě moc nenadchla.No uvidíme co Second Dinner přichystá.Jsem zvědavý koho z Blizzardu ještě přetáhnou.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet