Nové Hearthstone předměty v on-line obchodě

Jste vášnivými hráči Hearthstone? Uchvátil vás Hearthstone svým zpracováním a učaroval vás natolik, že by vás ani succuba nezlomila? Správná odpověď na všechny otázky je samozřejmě ano, ale zeptat jsem se musel. Nastražte oči – s ušima byste se toho moc nedozvěděli – Blizzard právě naložil spoustu nových věciček do svého obchodu. A že je to vskutku luxusní zboží! Takže hurá na to, jdeme se podívat, za co budeme v následujících dnech rozhazovat svoje kapesné a plundrovat bankovní účty.

Polštář

Jako první se představuje úplně vymazlený Hearthstone polštář z plyše. Na výšku měří 46 centimetrů a je ozdobený vyšívanou Hearthstone runou. Jde o skvělý doplněk pro vaši pohovku nebo postel a na rozdíl od ostatních kamenů je tenhle stoprocentně bezpečný a navíc velmi příjemný na dotyk. Jediná nevýhoda je, že si s přáteli nebudete moci zahrát kamenovanou – prohráli byste.

Tácky

Dlouhé zimní večery už jsou za námi, takže tyto krásné tácky využijete spíše na nějaký osvěžující (zlatavý) mok, popřípadě na svěží koktejl. V ceně dostanete rovnou čtyři, takže vaše stoly budou v bezpečí před nechtěnými kruhy. Takže, zajdeme na jedno?

Hrnek

Když už jsme u toho pití, proč si nápoj nevychutnat právě v Hearthstone hrnku? Je vyrobený z keramiky a uprostřed ozdobený modrou Hearthstone spirálou. S klidným svědomým do něj můžete nalít cokoli a tento hrnek vám zajistí, že s pitím jen tak nepřestanete. Pijte ale s rozvahou!

Hadřík na displaye

Je jasné, že svoje daily questy plníte svědomitě a občas se stane, že musíte spojit příjemné s užitečným a prostě se u hraní řádně najíst, abyste měli energii na vyčerpávající úkoly. Ale i taková Valeera Sanguinar souhlasí s tím, že umaštěné prsty a iPad je fakt špatné combo. A proto si pro vás Horst Fuchs, pardon, Blizzard připravil úžasného pomocníka. Tím není nikdo jiný než Hearthstone čistič displayů! Tento hadřík, stylizovaný do podoby Hearthstone krabice, zaručí, že všechny vaše displaye a obrazovky budou jenom zářit.

Trička

Nebylo by to ono, kdybyste se do Hearthstone nemohli obléknout. Proto jsou tu i Hearthstone trička, vyhotovená ve dvou verzích. Jedny jsou s Hearthstone růžicí a druhé s klasickým „Inn“ motivem, který je zároveň „in“. Dostupné jsou samozřejmě jak pro pány, tak i pro dámy. Trička jsou 100% bavlněná, takže se budou i příjemně nosit. Jsou skvělým způsobem, jak v davu rozeznat zaryté hráče a tím tak navázat nové kontakty... jen nezapomeňte na tajný pozdrav! Navštivte proto obchod Blizzardu ještě dnes a vyberte si pro sebe nějaké legendární vybavení. Tady máte jistotu, že ho nebudete muset chodit farmit třeba měsíc v kuse.

Naposledy upravil/a Glea'ar 28.04.2014 v 23:00:18.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Glea'ar 28.04.2014 23:12

Škoda, že neprodávají skutečnou verzi té HS krabice, když jsem viděl ten hadřík, úplně se mi zastavilo srdce a říkal jsem si: a je to tady! pak jsem si ale přečetl popisek a trochu jsem zvadnul .

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet