Může být Magma Rager dobrý?

Ne.

Snažil jsem se, fakt jo. Snažil jsem se přijít tomuhle týpkovi na kloub noc co noc. Myslel jsem si „Hej, udělám nějakej haluzáckej deck!“, ale tahle karta je v podstatě ještě víc zbytečná než můj titul z výtvarného umění. Pokud bych měl najít nějaký ekvivalent MR v reálném životě, tak je to týpek, co jde na operaci, aby mu udělali falešné svaly. Vypadá tvrdě do té doby, dokud mu nedáte ránu. Pak se sesype jak domeček z karet.

 

ČUMTE NA TOHO NÝMANDA!

 

Magma Rager

Captain's Parrot traduje lépe než on, protože z něj vytřískáte aspoň nějaký draw. Jeho zabije všechno, chcípne hned po první ráně. Nemít tuhle kartu v decku je asi lepší, protože si můžete místo něj líznout něco dobrého.

Jediné combo, které by mohlo fungovat, je combo s Void Terrorem. Jeho nejužitečnější funkce je UMÍRÁNÍ.

Byla by to ok karta, kdyby měla O JEDEN ŽIVOT NAVÍC. Pak by byl hratelný a tak nějak v pohodě, ale teď je jako dítě na hřišti, o které se všichni učitelé bojí, že ho vyhodí i z mateřské školky.

Magma Rager je chlápek, kterého si s sebou vezmete do baru v domnění, že bude váš wing man neboli parťák, ale potom se bude snažit sblížit s holkou, kterou uháníte vy. Přijde k ní a řekne něco debilního jako „Prosím vás, slečno, nikdy jsem neviděl anděla, mohl bych si vás vyfotit?“. Pak stráví zbytek večera blábolením o tom, jak je úžasný, protože tehdá byl 10. náhradník ve školním šachovém týmu.  TO JE PŘESNĚ MAGMA RAGER.

 

Jakákoliv aspoň lehce dobrá strategie, kterou s ním vymyslíte, může fungovat lépe s kteroukoliv jinou kartou. Jasně, můžete třeba použít combo Wisp+Power Overwhelming+Void Terror za 4 many. Je to špatný? JASAN PLATAN ŽE JO, ALE ASPOŇ NĚCO, ŽE?

 

Magma Rager je ještě větší zklamání mého života než zjištění, že Santa není skutečný. (Pozn.: Víte, jak zdrcující to pro mě bylo? Já brečel jak želva, čéče.)

 

Comba:

Magma Rager+ Power Overwhelming+Void Terror: Zničte ho a odstraňte ze svého decku.

Neustále spamujte svou hero power. Ukončete tohle utrpení.

 

Strategie:

Zavolejte svý mámě. Řekněte jí, že ji máte rádi.

Pořád spamujte „sorry“. Nikdo si nezaslouží takové zacházení.

 

Budoucí zlepšováky:

Odstraňte Magma Ragera a nahraďte ho doslova jakoukoliv kartou.

 

Deck (jako fakt?):

Warlock karty:

Blood Imp × 2                   

Flame Imp × 2  

Power Overwhelming × 2          

Voidwalker × 2

Void Terror × 1

Voidcaller × 2

Neutral karty:

Leper Gnome × 2           

Nerubian Egg × 2            

Harvest Golem × 2         

Imp Master × 2

Magma Rager × 2           

Shattered Sun Cleric × 2              

Baron Rivendare × 1     

Defender of Argus × 2 

Loatheb × 1       

Sludge Belcher × 2         

Ragnaros the Firelord × 1

Zdroj: http://www.hearthpwn.com/decks/97184-can-magma-rager-be-good

Máte i vy nějakou kartu, kterou absolutně nesnášíte a přijde vám zbytečná jako automat na kondomy ve Vatikánu? Vypusťte svůj hate v komentářích dle libosti!



Naposledy upravil/a Kinedryl 05.09.2014 v 15:33:50.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

BeastsOrgasm 10.09.2014 20:48

Akorát mě napadlo ještě kombo se stealthem, schovat takovou přišeru do přištiho kola, hodit na nej ještě nějakej attack a muže k něčemu bejt.

BeastsOrgasm 10.09.2014 20:44

Jediný pozitivum vidim ve vhzledu....Vypadá zatraceně drsně, škoda že z něho blizzard udělal takovyho nasteroidovanyho kulturistu, myslím že by si zasloužil víc.

zdenur 08.09.2014 19:54

https://www.youtube.com/watch?v=oM7GOnyolOg

Terth 06.09.2014 10:27

V bete verzii som ho mal v shamanovom decku

lojza 06.09.2014 00:16

Ta karta je především imho draha. Tak jak je postavena je k nicemu, ale umim si představit ne 5/1, ale 4/1 za 2many. To uz by bylo zajimavejsi a mělo by smysl tu kartu hrat. Ono dobře - proti magovi na hovno, ale preci jen proti ostatním ani - aby ho druid zabit hero powerem, dostane 4dmg, to není zly...Jenze on ho hero nemusi zabijet hero powerem, za 3 many (ci dokonce za 4 many) uz ma clovek tolik ruznych karet, co umi dat alespoň 1 dmg při vylozeni...Jinak si umim představit hrat toto plus k tomu nejakej boost, třebas +1/+1 , ale to uz mame 7 many, to za 7 many udelam něco zajimavejsiho :-(Snad jen kombo s blood impem, co by mu dal na 2HP, by mělo smysl, ale copak ve 4 kole ma warlock na stole NIC, aby mohl vylozit toto za 3 a impa za 1? Obvykle tomu tak není...Ono je vice karet, které jsou takhle na nic, není v tom chudak sam :-))

tommystankov 05.09.2014 18:07

Zrovna dneska jsem na tenhle deck narazil a taky se divil, kazdopadne za zkousku to stoji takovych 10-15 her, abych si pak rekl uz nikdy vic(?) :-D I kdyz by tahle karta zaslouzila jiste upravy, zase na druhou stranu uz ma znacku absolutne nepotrebny, proto neni na skodu ji nechat jak je, kdo vi treba se do budoucna neco objevi, kde to najde uplatneni, ale to uz by muselo byt :-D V zivote jsem tuhle kartu nehral leda nekde v tutorialu jestli byla. Samotna karta i me prijde jako nejmin pouzitelna.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet