Hearthstone statistiky a Android verze

Blizzard si po několika týdnech půstu připravil hned několik novinek, mezi nimiž se nachází i dlouho očekávaná android verze Hearthstone!

Blizzard zdroj

Už uběhl nějaký ten pátek od chvíle, kdy jsme vás informovali o novinkách na poli Hearthstone. Od té doby se nám podařilo dosáhnout několika důležitých milníků

· Hráči si užívají Hearthstone nejen na stolních počítačích, ale také na svých Ipadech.
· Přinesli jsme vám Naxxramas a hráčům se podařilo přežít invazi nemrtvých.
· Hearthstone je nyní kompatibilní s Windows 8.
· Do této doby si Hearthstone zahrálo více než 20 milionů hráčů.


Při této příležitosti vám přinášíme několik zajímavých faktů a statistik. Například kolikrát byla zahrána karta Unleash the Hounds nebo kolik hodin hráči v Hearthstone strávili a musíme podotknout, že u některých čísel šla naše čelist k zemi.

Náhled statistik ZDE

Blizzard zdroj

Po několik měsíců se stále ptáte na verzi Hearthstone pro Android tablety a náš tým na ní pracoval opravdu tvrdě. Nyní vám máme možnost přinést alespoň přibližný čas příchodu této hry na zmíněnou platformu, což znamená, že s největší pravděpodobností se této verze dočkáte do konce roku. (Aneb klasické Blizzardovské soonTM. Pozn. Redakce)

Dalším krokem bude vydání Hearthstone pro Iphone a Android mobilní telefony. Jak už ale mnozí vědí, je to poněkud náročnější úkol než vydání hry na tablety. Naším cílem je zprostředkovat co nejlepší zážitek ze hry a v nynější fázi vývoje se potýkáme s problémem vměstnání Interface na malou obrazovku. Nicméně doufáme, že se tento problém podaří vyřešit a vydání tak plánujeme kolem začátku příštího roku.

Zároveň jsme velice vděční celé komunitě za popularizaci Hearthstone, čímž jste se zapříčinili hlavně pořádáním Fireside Gathering a vysíláním vašich vítězství po internetu. Je až neuvěřitelné, kolik turnajů se doposud odehrálo a pevně věříme, že nastolený trend se jen tak nevytratí.

Hodně štěstí ve hře a doufáme, že se uvidíme na Blizzconu.

 

 



Naposledy upravil/a Kinedryl 25.10.2014 v 20:22:51.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Ceris 25.10.2014 10:49

czlukas
A co Windows Phone?
neoznamil nahodou Microsoft nejaky mesic dva zpatky, ze cely Windows Phone brzo zrusi? Vim ze nedavno sem nejakou takovouhle zpravu zaznamenal.

tommystankov 24.10.2014 19:56

Hezka statistika. Me by zajimalo a ne urcite jenom me, statistika kazdeho hrace, spis jenom moje. Nahrano mam docela dost tak nejaka % uspesnost/neuspesnot by nebyla na skodu. Snad neco takoveho nekdy udelaji.

Muraddin 24.10.2014 16:36

Doteraz na Win8 nefungoval, ci ako?

czlukas 23.10.2014 21:53

A co Windows Phone?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet