Battleground Achievementy

  battleground    achievements   

Hrajete Battleground čiště pro zábavu a nahánět ranking není vašim primárním cílem? Anebo se vám třeba aktuálně moc nedaří a ztrácíte radost ze hry? Zkuste se místo na ranking zaměřit na cílené plnění achievementů. Jasně, čím víc hrajete, tím víc achievementů postupem času splníte. Co tak být ale v jejich plnění více proaktivní než je pouze náhodně plnit? Nevěřili byste, kolik další zábavy a výzvy vám to může přinést. Obzvlášť pokud máte kamarády, kteří hrají taky a můžete se s nimi trumfovat.

 

Achievementů je ve hře celá řada. Níže najdete hlavně ty nejtěžší anebo ty, které bez záměru je splnit na 99% nikdy nesplníte.

Pretzel Mustard

Pro splnění tohoto achievementu musíte vyhrát lobby a zároveň za celou hru neprohrát jediné kolo. Můžete však remizovat.

Spicy Pretzel Mustard

Větši hard-core je tento achievement, kdy musíte vyhrát lobby a zároveň vyhrát každé kolo, tzn. že nesmíte ani remizovat.

They Grow Up So Fast

Abyste splnili tento achievement, musíte ukončit alespoň jeden tah a mít přitom na stole 60/60 Tabbycat. Upozorňuji, že se nezapočítá, když ji nabuffujete pomocí Goldrin Comba!

brb

Znáte všichni hrdinu AFK? Tak s ní příště zkuste být AFK ne 2, ale 3 tahy. Nesmíte udělat vůbec nic, ani odhalit karty, ani Tavern level up, ani freeznout!

Hats on Hats on Hats

Jako Dancin Deryl zahrajte 30 klobouků na jednoho miniona. ("klobouk" je efekt z Derylovi Hero Power)

Little Fish in a Big Tavern

Musíte vyhrát lobby a být nejvýše na Tavern Tier 4. Tento achievement by se dal hezky zkombinovat s předchozím, protože jako Dancin Deryl je mnohdy optimální zůstat Tavern Tier 3.

Comeback King

Vyhrajte lobby s The Great Akazamzarak poté, co vám procne Ice Block (připomínám, že po poslední aktualizaci už nemůžete dostat více jak 1 Ice Block)

Mug Half Full

Umístěte se 1000x do 4. místa.

Talk of the Tavern

Umístěte se na 1. místě s 3/10/20/30/35/40/45 a 50 různými šampiony. Výhra za každého šampiona má pak svůj vlastní achievement. Plnění tohoto (a těch jednotlivých) achievementu mi příjde jako jeden z nejzábavnějších vůbec - donutí vás totiž hrát i hrdiny, o které byste jinak ani kurzorem nezavadili, protože jsou prostě slabí.

 

Tak kdo z vás má už splněný Spicy Pretzel Mustard nebo brb? Pochlubte se v komentáři. A my ostatní, hurá do toho!


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet