Death Knight class concept od Amaze

 

Nedávno jsme vám představili návrhy rubů karet s tématikou Death Knighta. V tomto duchu bych rád pokračoval i dnes, a proto jsem připravil návrh Death Knighta od Amaze.

Hrdina

Amaz si správně uvědomil to, že nejznámějším Death Knightem ve světě Warcraftu je nejspíše Arthas Menethil, později známý jako Lich King, a právě proto portrét Lich Kinga reprezentuje Death Knighta i v Hearthstone.

 

Hero power

Schopností Death Knightů je vyvolávat armády ghoulů, takže není žádné překvapení, že v tomto duchu funguje i Hero Power s názvem „Raise Dead“. Po použití Hero Power na board pošlete 1/1 Ghoula s efektem Charge, který umře na konci vašeho turnu.

 

Vítej v náruči smrti

V sadě karet Death Knigta se objevuje efekt „Requiem“. Tento efekt již ve hře existuje například u Flesheating Ghoula (Gain +1) anebo u Cult Mastera (Draw a Card). Jak tedy i název napovídá, tento efekt souvisí se smrtí minionů, protože Lich King neprojevuje žádnou lítost a jeho minioni slouží jen jako prostředek k rozdrcení protivníka.

 

Dokonce i tví minioni mi slouží

Lich King počítá s tím, že dokonce i minioni na opačné straně hrací plochy mu budou sloužit a pomáhat mu porazit jejich majitele a to i přes to, že tato mechanika zatím ve hře neexistuje. Karty jako Skeletal Betrayer, Iceborn Lich a Blood Cavalier zásobují protivníkovu stranu hrací plochy zbytečnými miniony, kteří ovšem fungují jako zdroj síly pro karty Ebon Champion a Rotting Frost Giant. Stejně tak ostatní spelly jako Horn of Winter, Defile, Kingslayer též získávají na hodnotě úměrně počtu minionů, které má váš protivník na ploše. 

 

Zbraně hromadného ničení

Co by to bylo za Death Knighta beze zbraně. Amazův Death Knight vlastní dokonce dvě. Soul Cleaver má schopnost líznout kartu, pokud s ní zabijete miniona. Ale zbraní nahánějící hrůzu do morku kostí je Frostmourne, který se stává silnější a silnější podle toho, kolik duší už pozřel. Spell Dark Simulacrum rozšiřuje okruh spellů, které Death Knight může použít. Outbreak a Remorseless Winter mohou zastavit dokonce i ty nejsilnější miniony ve hře. Legendární kartou je Teron Gorefiend, který používá „Death Grip“ k přetáhnutí miniona na hrací ploše přímo do vašeho balíčku.

 

Hlášky

Game Start - "Your pain shall be legendary!"
Greetings - "Greetings, mortal."
Well Played - "An honorable battle."
Thanks - "My sincerest gratitude."
Sorry - "An upsetting situation."
Oops - "A foolish decision."
Threaten - "Bow before your king!"

 

Karty

Myslíte, že by byl Death Knight v Hearthstone stejně "OP" jako byl na začátku Wotlk? Co byste změnili, či jak by vypadal váš návrh? Všechny připomínky, návrhy jsou vítány v komentářích.

Na příští týden mám připravený návrh Monka.

ZDROJ: http://www.liquidhearth.com/forum/hearthstone/463593-amazs-death-knight-class-concept



Naposledy upravil/a Broken 05.10.2014 v 01:05:17.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

jakubsnake 13.10.2014 09:51

Mě se to moc líbí...nechal bych to tak jak je to tady...kdyby to fakt bylo moc OP tak by se to pozměnilo (jako nedávno Leeroy)

neferty 06.10.2014 09:36

Víc se mi od něj líbil monk Tohle je děsně OP.

BeastsOrgasm 05.10.2014 19:43

...mohl stat i zazrak, a treba se to opravdu dostat do hry, mno uvidime :-)

BeastsOrgasm 05.10.2014 19:40

Par veci mi prijde trochu premrstenych a nedlouho po vydani by musela byt nerfnuta, ale jinak se mi to moc libi, tleskam a myslim ze pod natlakem ze strany hracu by se moh

tommystankov 05.10.2014 11:10

Tenhle navrh uz tu jednou byl, ne ? Nevim jestli od Amaze, ale DK jako novej hrdina urcite. Kazdopadne ja bych zkusil jeste jeden efekt a to ignore taunt. Aby to nebylo ale moc OP tak tenhle efekt by zajistoval pouze udeleni poskozeni bud do tauntu a hridny a nebo karet na hraci plose, kteri ten taunt nemaji. Vyzbrojil bych tim nejakou letajici jednotku a nebo oblehaci jako byly katapulty ve starym warcraftu.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet