Co možná nevíte o Hearthstone #2

http://hsfan.tiscali.cz//pic/uploaded/neviteohs
Dnes Vám přináším druhý díl série "Co možná nevíte o Hearthstone". První díl měl velmi kladné ohlasy a byl velmi čteným, tak doufám, že i dnes naplním Vaše očekávání. V druhém díle se zaměříme na zvláštnost karty Mind Control Tech, cenu kompletní sbírky karet, ale také Vám doporučím šikovné pomocníky pro každého hráče.

1. Jak přesně funguje Mind Control Tech?

To že Vám Mind Control Tech přivlastní jednoho miniona soupeře je jasné. Ale co se stane v situaci, kdy je Váš board plný a minion už se nikam nevejde? Je to prosté, Mind Control Tech v takovém případě zničí jednoho náhodného miniona Vašeho soupeře.

2. Jaká je cena kompletní sbírky karet?

V minulém díle jsme si ukázali, jak vypadá kompletní sbírka zlatých karet. Dnes se zaměříme na to, jaká je její skutečná hodnota. K sesbírání všech karet ve hře je v průměru zapotřebí otevřít 497 balíčků (celkem $621), abyste se mohli pyšnit zlatou sbírkou je potřeba otevřít 2442 balíčků ($3052). Pokud byste jen dělali daily questy, tak Vám sbírání zabere přes 2 roky (12 let u zlaté).

3. Jak si ulehčit práci s kartami?

Určitě to znáte sami, potřebujete najít při tvorbě Vašeho nového decku nějakou kartu a ona ne a ne se objevit. Jaké všechny možnosti v Hearthstone tedy máte? Zajisté víte, že si pomocí vyhledávače můžete najít konkrétní kartu podle jejího názvu. Ale vyhledávač obsahuje i jiné možnosti. Například do něj můžete použít hesla „common“ pro vyfiltrování jen common kater, nebo naopak „legendary“ pro zobrazení Vaší sbírky legendárek. Další možnost je třídit karty podle jejich ceny v maně. Pravděpodobně nejméně známý tip pro Vás bude, že pokud kliknete pravým tlačítkem na kartu, jenž máte již v decku přidanou, tak Vás hra automaticky přesměruje na onu kartu ve Vaší sbírce.

4. Statistiky z Vaší areny snadno a rychle

Postrádáte v Hearthstone jakékoliv statistiky? Veďte si je sami! Například stránka www.arenamastery.com Vám umožňuje vést si statistiky Vašich výsledků v arenách. Navíc je možné nahlédnout do statistik, které komunita této stránky sesbírala. Tím například okamžitě zjistíte, jak jsou na tom které charaktery z hlediska win rate, nebo kolik goldů v průměru za každou výhru v areně získáte. Výhoda těchto statistik je, že jsou podložené velkým vzorkem, a proto je jejich hodnota vypovídající.

5. Cvičné arena drafty

Baví Vás skládat arena decky, nebo se chcete jen procvičit a porovnat své decky s přáteli, ale nemáte momentálně potřebné goldy? Použijte http://www.hearthpwn.com/arena! Tato stránka Vám umožní sestavit arena deck, jako je tomu přímo ve hře. Takto vytvořený deck máte dále možnost sdílet a diskutovat o něm. Navigace:
[1. díl] --- [2. díl] --- [3. díl] --- [4. díl] --- [5. díl]


Naposledy upravil/a Glea'ar 20.04.2014 v 14:58:26.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Tvojdedo 05.03.2014 00:52

Velmi dobry clanok len tak dalej Arena statistiky take nieco som hladal takze dakujem .

Jirasul 04.03.2014 19:30

Grangik
Jsem jedinej kterej díky vlastnímu zkoušení(prostě jsem si tak hrál, zkoušel jsem jestli opravdu vyhledávač vyhledá i určitá hesla atd. nebo co se stane right clickem na karty v decku ) 3 zná?
Rozhodně jediný nejsi. Netvrdím, že všechno v tomto seriálu je naprosto nepoznaná novinka.

Grangik 04.03.2014 19:28

Jsem jedinej kterej díky vlastnímu zkoušení(prostě jsem si tak hrál, zkoušel jsem jestli opravdu vyhledávač vyhledá i určitá hesla atd. nebo co se stane right clickem na karty v decku ) 3 zná?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet