Červenec strávíme v děsivé nekropoli!

Dnes se kolem jedné hodiny ranní spustila čtvrtá oficiální sezóna Hearthstone a spolu s ní byl odhalen nový rub pro vaše karty, který budete moci na konci července získat. Rub je tradičně možno obdržet jen v tomto měsíci tak, že vyšplháte na ladderu na rank 20.

Stále také platí to, že čím vyšší rank, tím více bonusových hvězd dostanete do další sezóny a pořád se musíte alespoň jednou za měsíc lognout do hry, abyste rub získali (takže si pečlivě naplánujte dovolené, jasné?).

Pokud byste se chtěli předvádět na největším turnaji přímo od Blizzardu, tak se snažte, budete to totiž muset dotáhnout až na vrchol strašlivé nekropole Naxxramas a být mezi 16 největšími odvážlivci. I během čtvrté sezóny je tedy možné kvalifikovat se na turnaj do Anaheimu.

Na tomto místě také později najdete žebříčky těch nejlepších z minulé sezóny jak pro Ameriku, tak i pro Evropu, jakmile budou výsledky z ladderu zveřejněny.

A nakonec trocha spekulací… SPEKULACÍ! Je asi jasné, že tento rub karet má silnou spojitost s chystaným rozšířením a je dost možné, že ho Blizzard v původní kolekci (kolika, šesti rubů?) nezveřejnil, aby neprozrazoval svoje plány. Kdyby se totiž ukázal tento rub mezi ostatními, věřím tomu, že spousta hráčů, kteří zároveň hrají i WoW, by poznala, že je to rub tematicky zaměřený na létající nekropoli Naxxramas, z čehož by se dalo usuzovat datum vydání, které Blizzard tak usilovně tají. Nicméně je už léto v plném proudu, i když to venku občas tak nevypadá, a my jsme vydání čím dál blíže, což dokazuje i tento nový rub. Troufám si tvrdit, že rozšíření se – čistě deduktivní metodou – dočkáme v sezóně páté, tedy na začátku srpna. Předpokládám, že Blizzard bude chtít, aby hráči měli k novému rozšížení k dispozici i nový rub karet, aby to k sobě hezky všechno ladilo. Je zde stále možnost, že CoN vyjde dříve, ale podle mě je to hodně nepravděpodobné a to z několika důvodů:

1. Blizzard by si přidělal spoustu práce. Protože pro developery bude určitě jednodušší provést všechny změny na začátku sezóny společně s dalšími věcmi, které se patchují, tj. nový card back, reset žebříčků a tak dále.

2. Pochybuji, že bude chtít Blizzard komplikovat právě probíhající sezónu. Spuštěním rozšíření by se sezóna v plném proudu šíleně zamotala.

3. Spuštěním rozšíření v začínající sezóně dá všem hráčům stejný start jak na ladderu, tak v rozšíření. Legendární hráči budou mít velký náskok před ostatními a budou se moci na čas soustředit na pokořování nekropole. Hráči, kteří to tak vysoko nedotáhli, zase nebudou muset nic hrotit a budou se také moci zaměřit na sbírání nových karet a prozkoumávání zákoutí Naxxramasu.

Tohle všechno jsou jenom spekulace, oficiální datum pořád nevíme, z blue postů, které se na těchto stránkách také objevily, se asi ani konkrétní datum přesně nedovíme a všechno to bude překvapení. V neposlední řadě mě také trochu praštila do očí fráze: „mildly cursed Naxxramas [card back]“ s hvězdičkou v originálním postu. Pokud zascrollujete až na konec, dozvíte se tam následující: „Curses inflicted may vary in potency and duration. Please remit all complaints about inflicted curses to the Warlock department.“ Jde jen o další z blizzardovských vtípků, nebo pokud se to pokusíme dešifrovat, dává nám tím Blizzard další vodítka? „Mildly cursed Naxxramas“ znamená něco jako „lehce prokletý Naxxramas“ (samozřejmě, je to trochu vytržené z kontextu, text referuje o rubu karet, ten je ale s rozšířením silně spjatý) a poznámka nám zase hlásí, že: „Kletby se liší v době trvání a síle…“ Můžeme z tohoto tedy předpokládat, že vydání Naxxramasu provázejí problémy a máme tedy počítat s tím, že se vydání klidně i opozdí? Nezbývá nám asi nic jiného, než trpělivě čekat
a doufat v nejlepší… a ve finále se i nechat překvapit.
 


Navigace:

[1. sezóna] --- [2. sezóna] --- [3. sezóna] --- [4. sezóna]



Naposledy upravil/a Astra 01.07.2014 v 11:59:35.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Glea'ar 01.07.2014 16:40

Jde o to, že developeři mají problémy s odstraňováním bugů, což jen potvrzuje již zmíněná fráze. Každopádně díky za další info, pokud se objeví něco nového, určitě vás budeme informovat.

Feenux 01.07.2014 16:20

Na HS foru se pár dní zpátky objevil tenhle blue post.

Just wanted to give everyone a head's up that we are currently targeting to release Curse of Naxxramas during the month of July. Unfortunately, we still have a lot of implementing and bug fixing to get through, so please stay tuned!With that said, we are also targeting to reveal pricing details regarding Curse of Naxxramas next week on July 1st, so please keep an eye out for that.
Poté se objevil ješte jeden.
I know everyone is really excited for any and all information regarding Naxxramas. We’re doing our best to get it into your hands as soon as possible. However, it turns out we’re actually not going to be quite ready to announce Naxxramas pricing on July 1st as I previously mentioned—we do still want to announce more Naxxramas information soon, but I’m afraid it won’t happen on July 1st. We’ll get the details to you as soon as we have finalized information to share.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet