Fireside Gatherings zrušeny

  koronavirus    covid-19    fireside gatherings   

Fireside Gathering jsou komunitní eventy, kde si můžete zahrát Hearthstone na veřejných místech, např. v restauracích, herních klubech a dalších. Na Fireside Gathering můžete mimo jiné hrát zatím nevydané expanze. Bohužel obojímu je do odvolání konec, na fórech to oznámil komunitní manažer Kurt Ocher.

Kurt Ocher zdroj

Ve světle posledních událostí je shromažďování většího počtu lidí na jednom místě riskantní. Z tohoho důvodu rušíme oficiální Fireside Gatherings a vypínáme možnost vytvářet veřejné události. Všechny existující veřejné události budou přeměněny na soukromé.

 

Ale i tak chceme pro lidi doma zachovat možnost účastnit se Pre-releas víkendu, takže možnost zakládat soukromé události zůstane netknuta. Hráči si mohou registrovat eventy pro jednoho hráče, což jim umožní otevřít balíčky z rozšíření Ashes of Outland od 3. dubna do 6. dubna.

 

Během následujícího týdne dojde k přeměnění naplánovaných událostí na soukromé. Děkujeme všem za pochopení. Uvidíme se ve virtuální taverně.

 

Jedná se tedy o dočasné řešení, ale je otázkou, na jak dlouho bude "dočasné." Pandemie koronaviru může trvat několik týdnů, nebo podle nejhorších scénářů i let. Doufejme tedy, že se již brzy budeme moci účastnit těchto setkání fanoušků Hearthstone.


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet