Battle of the Builds

"Co je lepší? Battlecry, Deathrattle, Spelly nebo Murloci? Vytvoř deck, vyber si stranu a zjisti to!“
 

Battle of the Builds je třicátý Tavern Brawl. Vychází 6.1 ve 22:00.

Historie Tavern Brawlu

Start: 6. 1. 2016
Konec: 11. 1. 2016

Přehled

Tento Brawl vám dovoluje vytvořit si jakýkoliv deck jen chcete. Změna je v tom, že na začátku hry si vyberete jeden ze čtyř speciálních bonusů. Tento bonus pak ovlivní celou vaši hru. Ostatní bonusy zmizí a už si je zpětně nemůžete v dané hře vybrat.

Typy bonusů:

  1. Battlecry Bonus dá všem vaším Battlecry minionům +1/+1.
  2. Deathrattle Bonus dá vše vaším Deathrattle minionům +1/+1.
  3. Murloc Bonus vám na konci každého vašeho kola přidá na board jednoho Murloc Tinyfin.
  4. Spell Bonus vám dá 3 armor pokaždé, když zahrajete nějaký spell.

Poznámky

Battlecry Bonus a Deathrattle Bonus jsou aury, které platí pro celý board. Důsledkem toho +1/+1 buffy, které tyto bonusy generují, budou odstraněny či nahozeny podle stavu každého miniona. Ve zkratce řečeno: Minioni, kteří získají Battlecry nebo Deathrattle mohou získat či přijít o buffy. Pokud například zahrateje Explorer's Hat, tak váš minion získá Deathrattle a tudíž i buff. Pokud ale zahrajete na miniona silence, tak daný minion příjde jak o Deathrattle, tak i o buff, který ze speciální mechaniky Brawlu získal.
Minioni, kteří změní strany boardu a jsou ukradeni nepřítelem, mohou získávat a ztrácet buffy podle toho, jaký bonus si hráči na začátku hry vybrali. Pokud hráč, který si vybral Battlecry Bonus, ukrade protihráči Murloc Tidehuntera, tak tento minion získá +1/+1. Bonusy jsou aktivovány podle textu karty miniona. To znamená, že Battlecry miniona nemusíte zahrát z ruky, aby dostal buff. I pokud vám na board přistane například díky Deathlordovi, tak bude stále nabuffován.


Taktika

Tím, že bonusy vylepšují jen určité typy karet, tento Brawl nutí hráče zvolit si jen jedno zaměření pro jejich deck. Jedna z výhod tohoto Brawlu je ta, že protivníkovo zaměření je určeno už na začátku hry a je vám tak hned jasné, proti čemu stojíte.

Murloc Bonus
Murloc Bonus značně usnadňuje hraní decků, které využívají Murlocy. Murloc Tinyfin možná nepůsobí jako hrozivá karta, ale pokud jej přičtete ke všem buffům, které mohou Murlocové na boardu získat, tak zjistíte že se tu bavíme o něčem pekelně silném. Synergie Murloc decků je doslova zarážející.

Spell Bonus
Spell Bonus vám dá Armor, což povzbuzuje control styl hraní hry. Mágové a warrioři si tento bonus nejspíše velmi oblíbí. Armor má skvělou synergii z warriorovými spelly i Hero Power a mág s Flamewalkerem je během jednoho turnu schopen zahrát obrovské množství spellů.

Deathrattle Bonus
Deathrattle decky přišly o svou popularitu od té doby, co nebohý Undertaker dostal nerf. Jsou ale solidní volbou pro tento Brawl. Agresivní hunter s Leper Gnomy a Savannah Highmane může být značně efektivní stejně jako Tempo Mage s Harvest Golemem, Piloted Shredderem a Sludge Belcherem. Rogue nedávno získal Unearthed Raptora, který se do tohoto Brawlu skvěle hodí.

Decky

Deathrattle Warlock

Deathrattle hunter

Battlecry Zoo Warlock

Brawl Freeze Mage

Murloc Paladin

Murloc Shaman

 



Naposledy upravil/a Tetrisek 08.01.2016 v 08:44:54.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Darklifer 07.01.2016 20:34

Já šel do spell bonusu s malygos rogunou A daří se.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet