Zahraniční streameři #5 Hafu

V našem seriálu jsme už měli čtyři nejsledovanější Hearthstone streamy Amaze, Kripparriana, Trumpa a Forsena. Nyní se však zaměříme na streamy s určitým specifikem, v dnešním díle to bude první ze streamerů něžného pohlaví – Hafu.

O Hafu

Americká hráčka s čínskými kořeny Rumay "Hafu" Wang vešla ve známost poté, co se několikrát umístila na vysokých příčkách NA ladderu, což jí vyneslo pozvánku do multi-gamingové organizace Cloud 9. Na rozdíl od svých týmových spoluhráčů však postrádá výsledky na turnajích a soustředí se hlavně na streamování. V minulosti patřila mezi nejlepší hráče miracle rogue na světě, po nerfu všeho, co k němu patřilo, se vrhla na arénu a nyní se řadí mezi uznávané experty právě na tuto disciplínu.

Stream

Největší dámský Hearthstone stream má trochu s podivem průměrnou návštěvu jen okolo 6 tisíc diváků a patří až do druhé desítky nejsledovanějších streamů. Velký počet followerů, který je větší než u Forsena nebo Reynada, naznačuje, že stream Hafu má sice značný dosah, ale postrádá stálou základnu diváků.

Pokud od Hafu očekáváte mohutný výstřih, nebo sporé odění, musím vás zklamat. Hafu má čistě profesionální přístup a provokace nebo oplzlosti v chatu se netolerují. Rovněž komentář je konzervativní, jedná se o klasický komentář s malou intenzitou a zaměřením pouze na hru. Puštěná hudba navíc často přehlušuje streamerku, takže jí není pořádně rozumět.

Stream stojí a padá se samotným gameplayem, a to daleko více než u dalších streamů, které jsme už měli v našem seriálu. Tento jediný pilíř je ovšem velice pevný, jelikož Hafu předvádí skutečně špičkovou hru s minimem přešlapů. Ne náhodou byla Hafu pozvána na poslední Blizzcon, aby hovořila o správně hře v aréně (video můžete vidět pod článkem). Mnozí ji dokonce považují za lepšího hráče v aréně, než je Kripparrian nebo Trump.

Nedávno se Hafu vrátila i na ladder, prozatím do čistě poznávací fáze, kde se seznamuje s novou metou. Zůstala věrna roguně a používá klasickou Tinker Oil verzi rogue decku.

Shrnutí

Jedná se o profi stream pro hardcore hráče, kteří hře rozumí a nemají velké požadavky na komentář. Nováčci nebo casual hráči by se raději měli poohlédnout jinde. Od streamu očekávejte primárně arénu, případně rogue constructed ze staré školy.

Hafu streamuje nepravidelně, přibližný odhad, kdy bude online, vám poskytne tento nástroj, nebo můžete sledovat její twitter.

Video z Blizzconu 2014, kde Hafu a Trump hovoří o správně hře v aréně:

zdroje: http://www.goldper10.com/article/571-hearthstone-streamer-stats-december-2014.html


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

thegtrsk213 02.03.2015 18:25

Bude aj Magicamy? D#Hearthdrama

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet