Zahraniční streameři #2 Kripparrian

V minulém díle jsme se zaměřili na Amaze, který už začal připravovat třetí Jeoparino, nyní se podíváme na nového spoluhráče Trumpa a MaSsana a tím je Kripparrian.

O Krippovi

Octavian Morosan známý jako Kripparrian či prostě Kripp je stálicí světové Hearthstone scény. Původem Rumun, který však trvale žije v Kanadě, je znám jako expert na hru v aréně, na které ho láká podle jeho slov hlavně velké množství možností a situací, které se mohou stát. Ačkoliv se nejedná o kompetitivního hráče, dostal pozvánku na BlizzCon Innkeeper's Invitational v roce 2013, kde skončil za Artosisem druhý. Rovněž byl aktivní v ESGN Fight Night v prvních sériích jako hráč, posléze jako komentátor. Od té doby se jako hráč už na turnajích neobjevil, ale před pár dny se nečekaně dohodl na spolupráci s Teamem SoloMid. Uvidíme, zda toto spojení více zapojí Krippa do kompetitivní scény, když ne jako hráče, tak alespoň jako castera.

Stream

Jak už jsme naznačili v minulém díle, Kripparrianův stream se řádí k těm nejsledovanějším. Nedávno dosáhl mety 400 tisíc followerů, což ho řadí mezi top 30 mezi všemi streamery na twitchi. Svou pozici si ale tvrdě vydřel, jen v prosinci streamoval přes 222 hodin, k tomu se má svůj youtube kanál, kam uploaduje minimálně jedno video denně.

Krippův komentář patří k těm konzervativnějším. Věcně komentuje dění ve hře nic víc, nic míň. Nečekejte rozjařené výstupy jako v případě Amaze, naopak zábava stojí na hře samotné a komentář ji pouze dokresluje. Po nějaké době se tak začnete nudit, Kripp navíc streamuje dlouhé hodiny v kuse, takže u hry i jí, samozřejmě se s postupem času dostavuje únava a nastávají dlouhé minuty ticha, což u streamů nikdy není dobré.

Bylo již řečeno, že Kripp je mistrem arény a těžko byste hledali osobu, která odehrála více zápasů v aréně. Již tedy asi tušíte, co je hlavním obsahem streamu. Aréna tvoří opravdu drtivou většinu z asi 7 hodinového vysílání. Zbytek času je věnován constructed a deckbuildingu. Kripp tvoří fun to play decky. Není až tak tvořivý jako třeba Noxious, jelikož vychází z klasických decků, ale můžeme u něj najít zajímavé kombinace málo používaných karet. Rovněž tvoří decky přímo na tělo jednotlivým kartám, aby vyzkoušel jejich funkčnost.

Shrnutí

Pokud se vám nedaří v aréně a nevíte, co děláte špatně, tak Kripparrianův stream je určitě dobrou volbou. Vhodný je i pro ty, kteří nevyžadují neustálý komentář nebo sledují stream přímo s vypnutým zvukem.

Kripparrian streamuje v angličtině už od 6:30 našeho času, k snídani ideální.

Na závěr, pro představu, pár povedených momentek z Krippova streamu:

 

zdroje: http://www.goldper10.com/article/571-hearthstone-streamer-stats-december-2014.html


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Sakki 27.01.2015 13:17

Já doufám, že bude i LegendaryLea

thegtrsk213 26.01.2015 15:20

Dúfam že bude aj F O R S E N b o y s! Skvelý článok.. (y)

vojta_f 25.01.2015 12:54

proč nikdo nestreamuje Huntery nebo secret mage

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet