Začněme tvořit s deck recepty

Připraveni využít náš deck-builder, ale nejste si jisti, kde začít? Nebojte se, přátelé! Návody na decky přichází do Hearthstone, aby inspirovaly nové tvůrce balíčků k vytvoření zábavných a funkčních decků!

Představujeme návody na decky

Návody na decky jsou nová funkce přicházející do Hearthstone, jejímž úkolem je pomoci začínajícím tvůrcům balíčků při startu, aby mohli rychle vycraftit solidní balíčky k hraní v taverně. Jsou skvělé pro dva typy hráčů. Nováčky, kteří ještě mnoho decků nepostavili, a pro zkušené hráče, kterým se nechce tvořit deck od nuly.

Abyste se dostali k návodům na decky stačí jít do vašeho Collection Manageru přes "My Collection" tlačítko. Poté zvolte možnost "New Deck" pod "My Decks" a vyberte si povolání. Jakmile toto uděláte, tak uvidíte "Deck Recipes" na levé straně. Jsou dostupné 3 pro každé povolání a obsahují jeden klasický návod a dva tematické. Pokud chcete rychle naskočit do hry a potřebujete deck, tak jsou klasické návody pro vás. Pokud jste zkušenější a chcete zkusit něco odlišného, tak se můžete podívat na tematické návody.

Každý klasický návod se skládá pouze z Basic a Classic karet a poskytuje dobrý základ pro stavění nejtradičnějších decků. Novým hráčům poskytnou klasické návody skvělou možnost seznámení se s tvorbou decků, ale také mohou sloužit jako užitečná zkratka pro veterány, kteří chtějí začít nový deck.

Tematické návody se točí kolem určitý typů karet nebo mechanik a ukazují synergii mezi kartami v návodu. Každý z těchto pokročilejších decků ukazuje specifický styl a jsou lepší pro zkušenější hráče chtíce zkusit  něco nového.

Zde na ukázku několik návodů:

empowered spells

 

 

 

Rogue's Empowered Spells návod - Tento deck se především zaměřuje na card draw a spell damage spojený s esencí magie samotné, Malygosem.

 

 

 

 

 

 

 

deathtrap

 

 

 

 

Hunter's Deathtrap návod - Deck založený na kontrole se zaměřuje na board control a používá pasti.

 

 

 

 

 

 

murlocs unleashed

 

 

 

 

Shaman's Murlocs Unleashed návod - Agresivní deck zaměřený na synergie a naše oblíbené rybí přátele.

 

 

 

 

 

 

Chybí mi karty!

Nemáte všechny karty pro dokončení decku? Žádný problém! Stačí kliknout na kartu, která vám chybí, a nově vylepšená funkce "Suggest a Card" vám pomůže ji nahradit něčím z vaší kolekce. To vám pomůže dokončit deck rychle a jednoduše, abyste mohli začít hrát.

missing cards

Doufáme, že si užijete spoustu zábavy počas experimentování s návody a také, že vám pomohou dát vašemu decku šťávu. Tyto návody slouží jako skvělý startovní bod pro tvorbu solidních balíčků a také jsou užitečným nástrojem pro ty, kteří se chtějí dostat do pokročilejší stavby decků. Pokud se těšíte na nadcházející Standard formát, tak je vše zařízeno. Veškeré naše návody na decky jsou připraveny pro Standard. Jakmile budou nové karty odhaleny, tak možná aktualizujeme současné návody nebo nějaké úplně vyměníme, takže nezapomeňte sledovat!



Naposledy upravil/a Tetrisek 09.03.2016 v 22:35:36.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Darklifer 10.03.2016 21:31

Cvrcek
Trochu mi nesedí jeden faktor. Píše se tu že tyto Návody na decky jsou jen pro Standard formát, proč tedy v Suggest a Card, Pick a Replacement je Haunted Creeper? ... možná asi protože Standard ještě nevyšel a momentálně je Naxxramas jakoby stále součástí Standardu?
To je jedna z možností. Druhá je ta, že to Blizzard prostě nevychytal a nevšiml si toho.

Cvrcek 09.03.2016 23:34

Trochu mi nesedí jeden faktor. Píše se tu že tyto Návody na decky jsou jen pro Standard formát, proč tedy v Suggest a Card, Pick a Replacement je Haunted Creeper? ... možná asi protože Standard ještě nevyšel a momentálně je Naxxramas jakoby stále součástí Standardu?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet