Vyhledávejte ve své sbírce jako nikdy dříve!

Vyhledávejte ve své sbírce jako nikdy předtím!

Do Hearthstone byly přidány nové možnosti, jak lze vyhledávat karty ve vaší sbírce. Hledat karty můžete mnohem přesněji než kdy předtím! Potřebujete najít karty s útok 1, abyste jimi přizpůsobili váš deck, který je založený na Hobgoblinovi? Chcete najít nějaké miniony s velkým množstvím životů, které budete buffovat pomocí Inner Fire, Divine Spirit, či je budete hrát třeba s Confuse? Nebo se jen chcete pochlubit, případně sami obdivovat svou sbírku zlatých karet? Pokud ano, tak se vám následující patch bude velice líbit! Blizzard přidal nové možnosti, nové tagy a nová slova, jak vyhledávat ve vaší karetní sbírce, abyste vše našli mnohem rychleji a přehledněji!

S patchem 4.2 přichází vylepšené vyhledávání karet, které vám nabízí možnost hledat vaše karty pomocí konkrétních čísel, nikoliv pouze podle názvu / mana cost. Budete-li chtít vyhledat všechny karty, jejichž útok je 1, tak do kolonky pro vyhledávání zapíšete hodnotu attack:1, abyste si mohli doplnit například svůj deck, který má synergii s Hobgoblinem, a nemuseli složitě vyhledávat karty s útokem 1! Stejným způsobem můžete vyhledávat karty s vysokými životy. Docílíte toho tak, že do kolonky pro vyhledávání zapíšete health:7+ a díky tomu můžete mnohem snadněji vyhledávat karty s vysokými životy, abyste měli svůj priest deck kompletní.

Možnosti pro vyhledávání byly nastaveny na čtyři následující hodnoty: health, attack, mana a owned. Níže se společně podíváme na nějaké příklady toho, jakým způsobem budeme vyhledávat karty!

Attack:1 – Takto vyhledáme karty, které mají útok pouze 1.

Health:7+ – Pomocí téhle hodnoty vyhledáme pouze miniony se 7 životy a více.

Mana:5- – Chceme-li vyhledat karty, které stojí 5 many a méně, použijeme tuto hodnotu!

Attack:3-5 – Chceme pouze karty, jejichž útok je v rozmezí 3 až 5? Tak je vyhledáme takhle.

Owned:1 – A v poslední řadě pomůcka na vyhledání 1 mana cost karet, které vlastníme!

 

Do hry jsou také přidány speciální možnosti při vyhledávání karet, abyste měli větší přehled nad svou sbírkou! Pamatujte, že můžete vždy použít dvojtečku a libovolné číslo nebo slovo, abyste si vyhledali konkrétní karty, jako tomu bylo výše.

 

Tak se pojďme spolu podívat na další možnosti vyhledávání! Jsou jimi následující:

Extra – Pomocí tohoto příkazu vyhledáme pouze karty, které máte více než 2x (vztahuje se to i na zlaté karty).

Golden – Takhle si vyhledáme pouze zlaté karty!

Missing – Jak zjistíme, zda nám chybí nějaké karty? No, jak jinak než pomocí této pomůcky, kterou nám Blizzard přidal!

New – Otevřeli jste balík a chcete se kartami pochlubit kamarádům? Tak pro to máme možnost vyhledávat nové karty pomocí tohoto příkazu!

Samozřejmě zde nechybí ta možnost, s pomocí které můžete libovolně kombinovat hodnoty, jež nám Blizzard umožnil. To znamená, chcete-li vyhledat karty, které mají útok i životy nastaveny na 3, použijete k tomu kombinaci attack:3 health:3. Jak jednoduché, že? Rovněž můžete kombinovat např. příkazy, jako je golden epic, golden legendary a spoustu dalších! Také můžete využít příkaz extra rare, abyste vyhledali rare karty, které již máte a mohli je proměnit v Arcane dust!

S příchodem nových možností pro vyhledávání byly také přidány příkazy, za pomoci kterých můžete vyhledávat konkrétní tvůrce karet. Pokud se vám líbí, které karty má na svědomí Alex Horley Orlandelli, tak jednoduše napíšeme artist:alex, případně artist:horley. Ale pozor - karty, které obsahují nějaké konkrétní slovo ve svém popisu, co karta dělá (Battlecry, Deathrattle, apod.), jako je například „Golden“, se nevyhledají. Vyhledají se pouze ty karty, které jsou zlaté, nikoliv např. Elise Starseeker, která má ve svém Battlecry „Golden Monkey“. Také si dejte pozor, abyste třeba neměli dole vlevo označené 3 mana krystaly a pomocí příkazu nevyhledávali karty, které jsou třeba za 4 many. Taková kombinace, bohužel, neexistuje a vám se zobrazí text „No matches found“.

S těmito novými možnostmi budete schopni vyhledávat karty a tvořit své decky ještě rychleji než kdy předtím!



Naposledy upravil/a Spongie 23.03.2016 v 14:19:53.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet