VGVN#2

 
Je za námi již druhý VGVN Naxxramas release tournament, který si jasně podmanil ukrajinský oblíbenec Aleksandr “Kolento” Malsh. 
 
Spekulace o možném vítězství Kolenta započaly už po odehrání skupinových zápasů, ty Ukrajinec s přehledem vyhrál a zařadil se tak do čtveřice finalistů. Již samotná čtveřice byla mírným překvapením, probojoval se do ní totiž podceňovaný Trump. Mezi další finalisty patřil reprezentant týmu TempoStorm – Hyped a talentovaný mladík ThijsNL. 
 
Trumpovy finálové naděje však rozdrtil Hyped svým all-gold Miracle roguem a výhrou 4-0 se posunul do finále proti Kolentovi, který ve svém zápase proti Thijsovi přežil “Ban Hunter, pick Handlock” strategii a zvítězil 4-1.
 
 
Za finálové vítězství (4-1) může Kolento být z větší části vděčný svému druidímu balíku, se kterým se nedávno probojoval na absolutní špičku Legend žebříčku. V turnaji si jeho druid udržel skóre 11-3 a předvedl hru vhodnou do Trolldenových kompilací. Kolento totiž v základní skupině ukázal Trumpovi, že nemá problém se adaptovat jeho agresivní Zoo. Samotnému kousku nemohli uvěřit ani komentátoři a nebohý Trump ze sebe vydal pouze své pověstné “WHAT?!”.
 
 
Celý Naxxramas je už nějakou chvilku hráčům dostupný a jeho zásah do tvorby balíků je na první pohled znatelný. Naxxramasovým MVP (most valuable player – nejužitečnější hráč) se bez debat stal Loatheb, kterého najdete skoro ve všech balících. Ti z vás, kteří hrají ranked, si určitě všimli předávky “cancer” štafety mezi warločí zoo a novou verzí huntera, proto huntera měl ve svém výběru každý z 8 hráčů. Níže najdete všechny turnajové balíky Kolenta.
 


Naposledy upravil/a Manek 04.09.2014 v 19:09:24.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet