eSuba se utká s těmi nejlepšími!

  eSuba    Inside Games    Battle of the Best   

Naposledy jsme měli na Hearthstone scéně týmovou ligu, která nesla název Archon Team League. Nedávno se však objevila nová liga, kterou však zaregistrovali jen dva domácí týmy. Těmi byly Inside Games a eSuba. Pouze eSubě se však podařilo uspět!

 

Mluvíme o Battle of the Best: Team Edition! Kvalifikace se hrála před několika dny a měli jsme zde dvakrát tým Inside Games, protože se hrálo 3v3, tak tým modrobílých složil rovnou dva celky. Jenže ani jednomu se nepodařilo dostat se až na vysněné první místo. To však nemůžeme říct o trojici z týmu eSuba.Samsung: Jarla, Faeli a Scruffy! Ti se skrz těžké soupeře probojovali až na první místo a tím si zasloužili místo v samotném finále, kde se utkají o prizepool v hodnotě $9,000!

 

Naše zástupce tedy čeká souboj s týmy: Fade2Karma, Cloud 9, G2, TempoStorm, Complexity, Luminosity Gaming nebo Team Liquid! Což nejsou zrovna slabá jména a jen při jejich čtení jde mráz po zádech! 

 

Soupisky jednotlivých týmů:

 Fade2Karma - J4ckiechan, Senfglas, Alliestrasza

 Cloud 9 - Kolento, Firebat, Strifecro

G2 Esports - Lifecoach, Thijs, Rdu

Tempo Storm - Reynad, Gaara, Eloise
 compLexity - SuperJJ, Crane333, MrYagut
 Luminosity Gaming - Zalae, Phonetap, Muzzy
 Team Liquid - Neirea, Dog, Sjow
  eSuba.Samsung - Faeli, Scruffy, Jarla

 

Celé akce se dočkáme už 28. - 29. ledna a samozřejmě se můžeme těšit i na stream, během kterého nás budou provázet Noxious, Falconpunch, Lorinda a můžete jej sledovat zde: https://www.twitch.tv/battleofthebest


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet