VGVN Naxxramas Release Tournament #1

 
Naxxramasem narušená meta se ještě ani nestihla ustálit a už nás čeká první turnaj, který má za úkol jediné – ukázat světu, co jsou schopni profíci s těmito kartami dát dohromady. Od 8. do 10. října bude společně 8 hráčů soupeřit v přímém přenosu o peněžitou výhru v hodnotě $2500. Vybraná osmička bude obsahovat pozvané hráče z Evropy, Severní Ameriky a také ty, kteří se probojovali on-line kvalifikací. 
 
Turnaj se uskuteční díky partnerství mezi LiquidHearth, One Nation of Gamers a VideoGame Voters, kteří rozeslali pozvánky divácky nejžádanějším hráčům - Amaz, Reynad, Forsen, Savjz, Kolento a Realz. Toto je ale pouze 6 účastníků z 8. Zbývající dvě jména budou doplněna na základě on-line kvalifikace.
 
                         
Amaz, Reynad, Forsen, Savjz, Kolento, Realz
 
Zatím nejsou zveřejněny bližší informace o formátu hlavního turnaje, ale doprovodný komentář mají na starost Gnimsh a Frodan. Na každého, kdo se zúčastní hlavního turnaje, čeká finanční ohodnocení. 
 
1. místo: $1000
2. místo: $500
3./4. místo: $300
5./8. místo: $100
 
Zajímá-li vás alespoň trošku, jak velký vliv mají nové Naxxramas karty na Hearthstone pro-gaming, nezapomeňte proto od pátku do soboty sledovat ONOG kanál.


Naposledy upravil/a Manek 04.08.2014 v 21:21:24.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet