To nejlepší z custom karet 3: Mage

  Mage    Custom   

Dnes se opět podíváme na 5 karet, které vytvořili sami hráči. Tentokrát zde máme classu Mage, která se nečekaně točí okolo kouzel.

 

Ethereal Hero

Začínáme zlehka. Ethereal Hero je minion za 2 Many se Staty 2/3, který má efekt: „Pokud vaše Hero Power zabije miniona, objev kouzlo.“ Podle mě jde o dobře vybalancovanou kartu, která by se dala použít například v Tempo mágovi. Je zde sice velký prvek náhody, ale to se, bohužel, u hry jako je Hearthstone, nedá vyloučit.

 

 

Mood Swings

Výkyvy nálad bývají problémem, se kterým se potýká spousta lidí (nebo spíše jejich okolí), ale zpět ke hře. Tento Spell za 1 Manu může Zmrazit nebo Odmrazit miniona, podle vaší volby. Toto se dá opakovat po celé kolo. Jde o kartu, která by mohla být použitelná ve Freeze mágovi.

 

Arcane Overflow

Jde o Secret za 3 Many, jehož popisek zní: „Po tom co protivník zahraje Spell vyvolej miniona za tu samou cenu.“ Toto by mohlo pomoci například Control mágovi dostat nějaké miniony na stůl, ale pokud by to byl například Doomsayer, nebylo by to příjemné.

 

Sheepocalypse

Ovcokalypsa! To zní jako název béčkového katastrofického filmu, co? No, tak zde by to až tak zlé být nemuselo. Jde o Spell za 7 Many, který změní všechny miniony na Sheep. Je to podobné jako efekt lektvaru, který můžete získat z Kazkus.

 

Aegwynn

Aegwynn je strážkyně, matka Medivha. Příběhově je ve Warcraftu velice důležitá, ale co tady? V Hearthstonu jde o legendárního 5/5 miniona za 6 many, který má Battlecry: „Objev lepší Hero Power.“ Tato lepší Hero Power může buď mít 2 poškození, zasáhnout jak miniona tak hrdinu nebo zmrazit zasáhnutý charakter.

 

 

 

To je pro dnešek vše. Jak se vám karty líbily? Máte svou oblíbenou nebo jste vytvořili vlastní? Pochlubte se v komentářích!


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

P3Kra4 08.02.2018 08:38

Pěkné karty. Fakt zajímavé. Pouze bych hodně přemejšlel nad Arcane Overflow. Během tejdne se mi totiž 2x povedlo vyvolat randomem Howlfienda - fakt pecka: https://www.hearthpwn.com/cards/62894-howlfiend.

Kamahl 06.02.2018 07:28

Mood Swings + Sorcerer's Apprentice + Flamewaker = GG

Jax 06.02.2018 05:43

Tak tyhle karty jsou úžasné.Defacto každá mi udělala radost, i když žádnou z nich nemám.( Už vidím otevřená ústa protivníka, když má vyloženo 5 silných minionů a já jen 2 slabé miniony a zahraju ovcokalypsu) Béééé neškodné mírumilovné ovečky.Ještě by někdo mohl vymyslet ovci s tikajícím nákladem, tak značně pokud ji vyhodíš a soupeř ji nezničí ve svém kole, tak udělí všem na place nějaké požkození,nebo silnější varianta zničí celý plac. :-)

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet