Tempo Warrior DeckGuide

Tempo Warrior:

A o čem že to ten Tempo Warrior je? Překvapivě o tempu, ale věřte, že i bez dokonalé křivky zvládnete vyrvat vítězství z rukou vašeho soupeře. Chce to jen trochu citu, odvahy a hlavně vědomí správného času k roztočení vašich čepelí, které sem tam zajedou i do vašich vlastních řad. Právě poškozování vašich minionů častokrát vyústí k nabobtnání jejich útočných statistik, prolizu několika extra karet nebo dokonce k přihození tuny zbroje Garroshovým směrem. K doražení soupeře pak využijete služeb svých horďáckých legendárek, které jednoznačně stojí za „vykraftění“, pakliže jste příznivcem válečnických balíků. Cesta za vítězstvím nebude vždy jednoznačná a monotónní, tak jak tomu bývá u proklínaných Face decků – u tohoto Warriora budete muset často zapojit především šedou kůru mozkovou a osvědčit tak své schopnosti skvělého válečného stratéga.

 

Karty:

 

Blood to Ichor:

Velmi zajímavá karta, která dokáže poškodit či doklepnout jakéhokoliv miniona. Navíc v momentě, kdy cíl tohoto spellu přežije jeho úder, na vaší straně boardu se zjeví pěkný 2/2 minion.

Ravaging Ghoul:

Solidní 3/3 minion, který při vstupu na board udělí všem minionům jeden bodík poškození – ideální ke startování válečnických synergií či doklepávání soupeřových bijců.

 

 

 

 

Bloodhoof Brave:

Za 4 many vskutku nepříjemná zeď, kterou je neradno naštvat – poškozený Tauren se totiž ze solidní 2/6 umí stát pěkně nepříjemnou 5/5.

Malkorok:

Garroshův kamarád a hlavně velmi nepříjemný minion, který vám do ruky může vložit kteroukoliv náhodnou zbraň – jen pozor na Cursed Blade.

 

 

 

 

Gromm:

Finišer a téměř nepostradatelný bojovník patřící do každého warriořího decku – bez tohoto zelenokožce to daleko nedotáhnete.

Varian Wrynn:

Stormwind potřebuje svého vůdce, stejně tak jako vy potřebujete nepřemožitelnou armádu. A to je přesně to, co dokáže [l= 22342]Varian[/l] v tahu 10 zajistit. 7/7 a až další 3 minioni na board v okamžiku k tomu jsou k nezaplacení.

 

 

 

Replacementy:

Tento válečnický deck nepatří mezi nejdražší. Přesto soudím, že mnohým začínajícím warriorům bude ve sbírce chybět třeba Malkorok, který se dá solidně nahradit Gorehowlem. Gromm je nutnou povinností. Stejně tak i Ragnaros a Cairne, které využijete i v tuně jiných kompetitivních balíků.

Strategie:

Pro ideální začátek budete na ruku chtít Fiery War Axe či Armorsmith a k tomu některý z vašich 3-dropů. Ať už půjde o rozzuřeného Frothing Berserkera, Fierce Monkey nebo Acolyte of Pain. Do tempa vám jistě přijde vhod i nachargeovaný Kor‘kron Elite a vskutku odolný Bloodhoof Brave. Podpořit vaše miniony pak budete chtít spoustou spellů, mezi které patří skvělý Slam nebo Blood to Ichor. Pro trochu toho povrchního všestranného čištění pak jistě poslouží Whirlwind či Ravaging Ghoul. Solidní tempo vám pak pomůže udržet Cairne, Malkorok, který vám do ruky vloží náhodnou zbraň, či samotný ohnivý lord Ragnaros. Za jednoznačného finišera pak platí Gromm, kterého jen málokdy budete chtít vypustit do bojové arény, pokud nepůjde o doražení soupeřova hrdiny. Varian Wrynn je pak vaším trumfem, který vám pomůže zaplnit board, nalízat pár karet na ruku a dostat protivníka pod nebývale silný tlak.

Závěrem:

Tempo Warrior patří mezi svižné balíky, které se nechtějí se soupeřem příliš párat – na druhou stranu ani vleklé partie ještě nebudou znamenat konec všem nadějím na úspěch a vítězný duel. Tento balík je vskutku dobrým služebníkem při šplhu na ladderu.

Chcete se podívat i na další DeckGuide návody? Zavítejte na náš rozcestník a vyberte si balík podle vašeho gusta:



Naposledy upravil/a Tetrisek 09.06.2016 v 09:33:16.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Frajda#2225 07.06.2016 12:19

Tento válečnický deck nepatří mezi nejdražší.lol, jenom v textu je 5 legendárek..

Sariondil 06.06.2016 22:10

A to už jsem začínal být rád, že sem dáváte rovnou i decklist. Nevermind then

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet