Team Solo Mid má nového člena!

8. 7. 2014 přední americký tým známý hlavně ze hry League of Legends oznámil novou posilu ke svému zatím jedinému hráči Hearthstone MaSsanovi. Nestává se jím nikdo jiný než starosta "Value Town" - Trump!

 

Trump byl velmi aktivní už od bety. Je široce známý a populární hráč se skoro 250 000 followery na Twitchi a 250 000 odběrateli na Youtube. Jeho streamy jsou zábavné a své diváky se vždy snaží něco přiučit, neboť poctivě vysvětluje své myšlenkové pochody za každým odehraným kolem. Žádné zahraniční turnaje mu nejsou cizí, mohli jsme ho vidět na BlizzConu, OGN a sérii FIght Night & SeatStory.

"Udělalo na mne dojem, co všechno již Trump dokázal. Jeho přijetí do týmu je pro nás obrovská věc a pomůže nám expandovat hlouběji na poli Hearthstone. Jsem nadšený z tohoto partnerství a jsem si jistý, že z něj budeme těžit všichni." - Andy "Reginald" Dinh

"Jsem velmi šťastný z připojení se k TSM, je to skvělý tým, který se zapojuje do mé oblíbené hry! Je skvělé připojit se k mému parťákovi MaSsanovi, kterého jsem navštěvoval v Korei. Team Solo MaSsan už dále neexistuje. Těším se na příchod dalších talentů." - Jeffrey "Trump" Shih

Hearthstone roste ohromujícím tempem, už teď je to na Twitchi třetí nejpopulárnější hra. Progaming scéna také jen kvete, díky velkému množství turnajů. Poslední BlizzCon Hearthstone Innkeeper Invitational dosáhl ve svém finálovém zápase až na 100 000 diváků.

Cílem TSM je mít silnou presenci na poli eSportu, ať už je to LoL, Smite a nebo Hearthstone. Trumpova popularita a zkušenosti jsou pro ně nezbytné k pokračování expanze do Hearthstone scény.

Trumpa můžete sledovat zde:

Twitch: http://www.twitch.tv/TrumpSC
Twitter: https://twitter.com/TrumpSC
Youtube: https://www.youtube.com/TrumpSC
Facebook: https://www.facebook.com/TrumpSC

Současný TSM Hearthstone roster:

Trump

MaSsan

 



Naposledy upravil/a Astra 10.07.2014 v 07:12:12.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet