Kobolds & Catacombs - Skull of the Man'ari

  Kobolds    Catacombs    Karta   

Na YouTube kanále hráče Atlas se objevila krátce po 16. hodině další karta, tentokrát legendární zbraň pro warlocky. Atlas je jeden z mnoha hráčů, kterým byla dána možnost představit novou kartu do expanze Kobolds & Catacombs, díky komunitnímu programu.

 

Nová karta Skull of the Man'ari byla představena 28. 11. 2017 v 16:00 YouTuberem Atlas.

Nová karta - Skull of the Man'ari

Nová legendární karta pro warlocky bude stát 5 mana krystalů, bude fungovat jako zbraň, avšak nebude mít žádný útok. Karta bude aktivní tři kola a na každém začátku kola hráče vyvolá jednoho démona, kterého máte objeveného v ruce.

Kdy se objeví další karta?

Další kartu bude mít možnost představit další velice slavný YouTuber a streamer Thijs! Kartu představí za tři hodiny, tedy v sedm hodin večer našeho času na jeho YouTube kanále.

A co dál?

Pokud jste se tento týden na představování karet nesoustředili, rozhodně neváhejte a projeďte si články za poslední týden. Bylo představeno mnoho nových karet pro nejrůznější povolání. Pokud stále netušíte, co přinese nový datadisk Kobolds & Catacombs, určitě si přečtěte nás komplexní článek. No a samozřejmě nezapomeňte sledovat i samotnou kategorii datadisku, ve které se objeví stále nové články.


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet