StanCifka vyhrál DreamHack!

Před pár dny se dohrál DreamHack v Bukurešti, kterého se zúčastnili naši dva hráči - Alesh a StanCifka. Druhý zmiňovaný předvedl grandiózní výkon a podařilo se mu celý turnaj vyhrát, když ve finále porazil Firebata.

Turnaje se dohromady zúčastnilo 40 hráčů, z nichž 8 bylo pozváno a 32 se kvalifikovalo. Velkým překvapením v první skupinové fázi byl poslední výherce Seat Story Cupu III - Orange, ten nedokázal postoupit. Za to naši dva zástupci dokázali přes první skupinové kolo postoupit. Alesh pak bohužel nedokázal postoupit přes druhé skupinové kolo, ale i tak předvedl dobrý výkon.

Play-off:

Čtvrtfinále Semifinále Finále
     
 Impact 0    
 Lothar 3    
   Lothar 2  
   StanCifka 3  
 StanCifka 3    
 Kolento 2    
     StanCifka 3
     Firebat 1
 Powder 3    
 Vortex 0    
   Powder 2  
   Firebat 3  
 Bekooze 2    
 Firebat 3    

Konečné umístění:

Místo Cena Hráč Tým
1. místo 4,000 $ StanCifka  
2. místo 2,000 $ Firebat Team Archon
3 - 4. místo 1,000 $ Lothar
Powder
Nihilum
Trig Esports

 



Záznam finále DreamHacku.


Alešovo "vyjádření" po události ve hře proti Lotharovi.

 

Gratulujeme Standovi a vy se můžete již brzy těšit na speciální rozhovor s ním nejen o DreamHacku!

 


Naposledy upravil/a Gregi1337 28.04.2015 v 09:16:48.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

tommystankov 29.04.2015 11:57

Gratulace Standovi, s takovou by se klidne mohl probijet mezi turnajema porad. Ma na to. Alesh skoda, ale co da delat. Priste bude lepsi.

sheva 28.04.2015 15:01

Ja tady neresim podani ruky, to at si obhajuje jak chce, to nepatri k samotne hre. Imho je to proto, ze maji s Lotharem tezkou antipatii, ktera ten match emocne vyhecovala, ale ja jsem za celou dobu, co sleduju HS turnaje (co pravda neni dlouho) nevidel, ze by nekdo takovym zpusobem vybouchl. Pritom to bylo standartni ocekavatelne RNG. Alesh ma pristup never lucky, vlastne si to privolava. Pak ma takove vybuchy. Kdyby hral bez emoci, v klidu, mel sanci to pak jeste vyhrat.. takhle uz nemel, tiltnul se, souperi tim dal edge, tecka. Staci se kouknout jakym zpusobem hral treba Ostkaka, nebo i ten Standa..HS je jako poker, tilt je pul prohry..

Sariondil 28.04.2015 14:38

Na Aleshově místě bych udělal to stejný. Jak psal, ten týpek se choval jako blbeček a měl na něj blbý kecy když dohráli. Lothar snad čekal, že mu podá ruku a řekne No jo, posral jsem to, gratulace, zasloužil sis to po tom, co tam předváděl a smál se mu do xichtu.

sheva 28.04.2015 11:57

Bylo uzasne to sledovat, paradni hry, super decky (ten Druid no-combo counter na Freeze mage!!) a hlavne ten klid s jakym hral, to casual bm cpani furt, epic! Nekolikrat sice s risky plays na hrane vyrazeni (my oponnent needed exactly those 7 cards.., ale tak se hraje na vitezstvi! Velka gratulace. Alesh me dost zklamal, ne hrou, ale temi vystupy.. krasna ukazka toho, jak si jde jednim prohranym rng prohrat turnaj.. the tilt is real man..

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet