Rise of Shadows - První card reveal stream #1

  Rise of Shadows    Hearthstone    Card Reveal Stream   

Dnes jsme se mohli podívat na první card reveal stream z nové expanze a mohli jsme vidět hned několik zajímavých karet. Oznámeno bylo celkově 12 a my se dnes podíváme na prvních 6.

Clockwork Goblin

První dnešní kartou je rare 3/3 minion za 3 many pro Warriory, který má Battlecry: Zamíchej do balíku tvého protivníka Bombu, která po líznutí vybuchne za 5 poškození. Tato karta připomíná Iron Juggernaut což vzhledem k její ceně nemusí být na škodu.

Wrenchcalibur

Zbraň pro Warriory, která má 3/2 a stojí 4 many. Poskytuje efekt: Poté, co zaútočíte s hrdinou, zamíchej do protivníkova balíku Bombu. Tato zbraň je dost silná a mám až strach pomyslet na to, co udělá na Wildu v Pirate Warriorovi.

Unidentified Contract

Spell pro Warriory za 6 many, který zničí miniona a přidá další efekt, jakmile ji líznete. Zatím jsme mohli vidět bonusy jako přidání kopie zničeného miniona do vaší ruky nebo zničené minion poškodí i miniony vedle sebe.

Power of Creation

Další dnešní kartou je spell za 8 many pro Mágy, který Objeví (Discover) miniona, který stojí 6 many a vyvolá 2 jeho kopie. Toto může být při dobrém RNG velmi silné, když například nahodíte na stůl 2 Damaged Stegotron

Khadgar

 

Khadgar, karta, kterou chtěl asi každý Mág do své kolekce a nyní se nám náš sen plní. Stojí 2 many, má 2/2 a poskytuje efekt: Vaše karty, které vyvolávají miniony vyvolají dvakrát tolik minionů. Toto je skvělé v kombinaci s předchozí kartou Power of Creation

Heistbaron Togwaggle

Předposlední kartou je legendární minion za 6 many pro Roguny, který má 5/5 a Battlecry: Jestli ovládáš Lackey, vyber si skvělý poklad. Tyto poklady jsou stejné, jako padaly z karty Marin the Fox s tím rozdílem, že teď si opravdu vyberete, skvělé ne?

Blastmaster Boom

Poslední dnešní kartou je 7/7 legendární minion za 7 many pro Warriory, který má Battlecry: Vyvolej 2 1/1 Boom Boty za každou bombu v decku tvého protivníka. Tato karta jde skvěle v kombinaci s předchozí kartou Wrenchcalibur.

 

Líbí se vám nové legendárky?


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Jax 26.03.2019 13:31

Konečně dobré karty.Jen doufám, že warrior nebude zas tak moc silný.To abych měl v balíku více healovacích karet. :-)

Kouji 26.03.2019 09:10

U Khadgara je asi chyba v překladu. Stojí tam, že spelly, které vyvolají miniona, ale v popisu je napsané karty. Což by mělo mít synergii i s Astromancerem a ne jen se spelly. Zatím to vypadá, že by bomb war mohl být zajímavý.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet