Renounce Warlock DeckGuide

Renounce Warlock

Renounce Darkness nahradí každou warločí kartu ve vaší ruce a v balíku kartou jiné (náhodné) classy. Takto nahrazené karty budou navíc stát o jednu manu méně než je běžné. Pakliže zahrajete tenhle epický dvojdrop ihned v tahu 2, dostanete 20 náhodných karet, s jejichž pomocí budete likvidovat soupeře. Svůj osud odevzdáte kompletně do rukou RNG, protože všechny vyměněné karty pro vás budou překvapením. Pro některé možná frustrace, pro jiné tuna zábavy - podívejte se na přiložené video a zvažte, zdali byste se u Renounce Warlocka bavili.
 

Karty:

 

Renounce Darkness:

Epický spell, který nahradí všechny vaše warločí karty. Co dostanete? To není nikde psáno. Každý zápas, může být naprosto unikátní.
 

Elise Starseeker:

Jediná legendárka v balíku - a vlastně vaše jediná win condition ve fatigue zápasech. Zlatá opice je další RNG element, který rozhodně umí otočit i prohraný zápas.
 
 
 
 
 

 

Twilight Drake:

V ideálních zápasech budete na ruce držet tuny karet, díky kterým tenhle drak přímo poroste. Ideální 4-drop schopný několika tradeů.
 

Defender of Argus:

Životní šťáva vašeho hrdiny bude vždy v ohrožení, proto v decku rozhodně užijete miniona, který dalším vašim bijcům poskytuje tolik důležitý Taunt.
 
 
 
 
 

Strategie:

Pravá otázka zní, zdali se u takto silně RNG decku o nějaké té strategii vůbec dá hovořit. V pořátečním mulliganu budete hledat snad pokaždé epický Renounce Darkness, který z nadcházející hry udělá opravdu pořádnou slavnost RNG. V ideální situaci však developnete board, nad kterým budete držet stabilní kontrolu (k tomu vám dopomáhej Twilight Drake, Imp Gan Boss nebo Dark Peddler), nalížete dostatek karet a až potom se pustíte do experimetování s RNG. Pro ty z vás, který však hledají vždy nějakou tu win condition je v balíku přítomna i Elise Starseeker, která by vás měla spolehlivě dovést k zlaté opici, tedy pokud vám štěstěna umožní hrát dlouhou hru. No a s Golden Monkey se zase jednou odevzdáte do rukou RNG boha, který rozhodne, jakými že legendárkami vás obdaří. Pakliže si chcete jít vsadit do sporty, rozhodně otestujte štěstí právě s tímhle deckem, ať víte, jak velkými šťastlivci ve skutečnosti jste.
 

Závěrem:

Pakliže máte dost pořád té stejné mety a nemůžete se dočkat nové expanze, která snad řádně zamíchá kartami, tak si zkraťte čas zábavným RNG deckem, který umí neskutečně pobavit a tak trochu i potrápit vaše mozkové závity.
 

 


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Mates 88 18.11.2016 10:17

Ahoj můžu se zeptat jak dostanu do hry přehled karet jak máte ve videu na levé straně díky za odpověď

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet