Průvodce fatigue druidem

Ihned po vydání GvG se objevilo mnoho nových balíčků. Některé sází na aggro (mech mage), některé pouze poupravily strategii již existujících control balíčků (Bomb lobber control warrior), ale také se objevily uplně nové druhy mill decků a takzvané fatigue decky. Na ten druidův se podíváme nyní. Známí streameři jako DayNine či Kripparian testovali fatigue druida a oba se shodli na tom, že je velmi těžké tyto decky hrát, ale pokud je hrát umíte, tak je to neskutečně zábavné a uspokojující. Můj fatigue druid je trošku poupravená verze známých decků a nyní zde napíši stručný návod, jak tento deck hrát. 

Co mít na počátku v ruce?

Pokaždé hledejte Grove Tendera a také Muklu či Pyromancera a to proti každé classe s vyjímkou handlocku (ale je umění odhadnout co Warlock, proti kterému hraji, zrovna má). Proti velmi pomalým deckům je dobré mít v záloze alespoň 1x Neutralize. Ve hře samotné je důležité zdržovat, zdržovat a zdržovat oponenta a stále "čistit" board ode všeho živého. Pokud protihráč má monoho karet v ruce, tak je to pro nás fantastické, protože mu je můžeme dolízat do maxima pomocí Coldlight Oracle a také Kinga Mukly. Pocit když priest "spálí" Aucheai soulpriesta je k nezaplacení. Jako v každém fatigue decku je cílem zničit oponenta tak, že vylíže celý balíček a nemá proti vám žádné hrozby a zemře právě na fatigue damage. Lehce se to řekne, hůř se to provádí a proto je důležité mít chladnou hlavu, pokud je proti vám vyloženo více jednotek.

Trpělivost je v tomto případě velice důležitá a k tomu neodmyslitelně patří i znalost comb, které tento deck nabízí. V první řadě je zde Wild Pyromancer, který vám pomůže s pomocí Swipe či Starfallu zničit téměř vše a téměř vždy v prvních kol hry (cca. 1-6 kolo). Poison Seeds + Starfall = znič vše co oponent má. Kromě comb, která nabízejí kouzla, jsou zde i comba minionů typu: Coldlight Oracle + Youthful brewmaster či BGH + již zmiňovaná panda. V jednom připadě zahltíte protihráči ruku a v druhém mu zničíte velkého miniona a ještě bude muset žít s vědomím, že na něj znovu číhá na ruce.

Toto je ve stručnosti vše k tomuto decku, uvítám jakoukoli krititku či připomínky a hlavně vaše zkušenosti s tímto druhem balíču.



Naposledy upravil/a Kinedryl 19.01.2015 v 14:23:22.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

19.01.2015 16:06

MaybeLater
Stretol som sa z touto verziou na laddery ne jeden krat ale jedna sa o dost slaby deck i ked ma silne chvilky ... ale podstata je jasna nenechat sa nachytat ... ak to zhrniem nemal som problem to z nim uhrat az na par horucich chvil ked v moj prospech stalo to stastie ze mi nevyburnoval dolezitu kartu.
Samozřejmě. Tohle není deck na ladderování, ale čistě 4fun .

lojza 19.01.2015 15:54

Na tohle imho nejlepe funguje rouge, který k tomu vsemu ma ještě sap :-) Takze tam je to fakt brutus :-))Hrat proti tomu s handlockem je vylozene lahůdka, to si clovek nezahraje absolutne nic :-))

wozap154 19.01.2015 09:43

Hraju tenhle deck, když si chci odpočinout, protože to je docela sranda. Ale s trochu jinýma kartama. Neřekl bych že je slabý, ale s fatigue magem se nemůže rovnat, ten mi funguje perfektně

MaybeLater 19.01.2015 07:26

Stretol som sa z touto verziou na laddery ne jeden krat ale jedna sa o dost slaby deck i ked ma silne chvilky ... ale podstata je jasna nenechat sa nachytat ... ak to zhrniem nemal som problem to z nim uhrat az na par horucich chvil ked v moj prospech stalo to stastie ze mi nevyburnoval dolezitu kartu.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet