Příští zastávka Hearthstone Masters Tour: Soul, Jižní Korea

  Hearthstone Masters Tour    Soul   

Na americkém kontinentě, proslavený tučnými hamburgery, vrcholí první etapa Hearthstone Masters Tour. Konkrétně vrcholí kvalifikace s názvem Hearthstone Masters Qualifiers, která se již několik týdnů odehrává ve městě hazardu a první opravdové kriminálky v našich televizích, tedy v Las Vegas. Kvalifikace končí 28. dubna a celé dění se následně přesouvá na kontinent asijský. A to konkrétně do Soulu v Jižní Koreji. Zde zatím žádný kriminálka nebyla, ale zase tu byla alespoň Olympiáda. Soul je považován za epicentrum E-sporu, takže není lepšího místa pro Hearthstone na asijském kontinentě. Nezapomeňte, že hlavní cena je 250 000 Doláčů, navíc Blizzard oznámil, že bude vydávat více Bundlů a zisk z těchto Bundlů půjde na další odměny v Hearthstone Masters Tour. To zní fajn ne?

 

Hearthstone Masters Qualifiers pro Asii začíná v Soulu od 7. května a bude trvat až do 30. června. (Nezapomeňte, že Hearthstone Masters pro Ameriku pak probíhá od 14. - 17. června).  Hlavní část, tedy Hearthstone Masters pro Asii, bude pak probíhat od 16. - 18. srpna, přímo v srdci E-sportu, tedy v "Obřím PC Bangu". V případě, že nevíte, co to je, tak pro představu je to obří místnost, která poskytuje veškeré hráčské veřejnosti přístup k internetu. Lépe to popsat nedokážeme, nikdy jsme tam nebyli, ani se tam nechystáme, takže fakt netušíme, jak to vypadá.

 

Pokud se chcete vydat do Soulu a ukázat všem profíkům, jak to válí borci z České republiky, je zapotřebí se na turnaj kvalifikovat. Kvalifikace probíhá, jak již bylo řečeno výše, skrze Hearthstone Masters Qualifiers. Ve zkratce: V období Hearthstone Masters Qualifiers probíhá každý týden současně asi 30 turnajů. Pokud nějaký turnaj vyhrajete, kvalifikujete se do Hearthstone Masters. To lze také skrze Ladder. Každý měsíc, kdy probíhá sezóna Hearthstone Masters Qualifiers, bude top 200 hráčů na Ladderu pozváno na speciální kvalifikaci na Hearthstone Masters. To neplatí pro top 4 hráče na Ladderu, kteří se tam automaticky kvalifikují. Je v tom hrozný guláš. Zaregistrovat se do jednoho z Hearthstone Masters Qualifiers v Soulu můžete zde.

 

Zde je pak časový rozvrh Hearthstone Masters Tour v Soulu:

15. srpna

  •  18:00 - 20:00 korejského času (11:00 - 13:00 CET) - povinná registrace.
  • registrace bude probíhat ve stejné místnosti, jako bude probíhat turnaj.

16. srpna

  • 9:00 - 9:45 korejského času (2:00 - 2:45 CET) - pozdní registrace (pozdní registrace bude penalizována ztrátou hry).
  • 9:45 - 10:00 korejského času (2:45 - 3:00 CET) setkání hráčů.
  • 10:00 korejského času (3:00 CET) začne Swiss Round 1.

17. srpna

  • 10:00 korejského času (3:00 CET) - začne Swiss Round 8.
  • 10:30 korejského času (3:30 CET) - registrace pro kvalifikační turnaj na Hearthstone Masters pro Evropu.
  • 11:00 korejského času (4:00 CET) - začíná kvalifikační turnaj na Hearthstone Masters pro Evropu.

Poznámka: Kvalifikační turnaj pro Evropu je určený pro hráče, kteří nepostoupili do druhého dne na Hearthstone Masters Tour - Soul. Datum a lokace pro Hearthstone Masters Tour v Evropě budou ohlášeny později.

 

18. srpna

  • 11:00 korejského času (4:00 CET) - play-off Top 8.
  • Play-off bude vysíláno živě ze studia OGN před publikem. Veškeří hráči, kteří se nedostali do top 8 jsou zváni na Play-off.

A zde trailer, který vás jistě navnadí.

 

Co na to říkáte? Chystáte se zkusit štěstí a probojovat se až do Soulu a hrát o 250 000 Dolarů?


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Frajda#2225 24.04.2019 19:26

Tak ja se rozhodne kvalifikovat chystam.

Hnedle pak si koupim letenku do Soulu a prima bejvak v nejakym hotelu.

Jojo, no money, no problem,D

Jax 24.04.2019 19:07

Dobrý článek, těch pár chybiček na začátku článku Ti odpouštím :-))). Určitě se nebudu kvalifikovat do Soulu.Já se raději dívám na Masters.Abych pravdu řekl,tak se mi líbí víc starý způsob turnaje se čtyřmi balíky a jedním banem, než nový systém Specialist.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet