Přestupy v eSubě

ESuba je jedna z nejvýraznějších Hearthstone klanů v České republice a tak není divu, že jakákoliv změna v týmu je ostře sledována. Několik dnů zpátky se ohlásil odchod dvou výrazných tváří z eSuby Aleshe a Mirrariho. Oba dva si v eSubě evidentně odsloužili své a rozhodli se odstoupit z týmu, čímž uvolnili místa v tomto týmu.

Alesh byl jakýmsi miláčkem komunity a po několika offline akcích, na nichž skvěle reprezentoval nejen Česko, se rozhodl ukončit svoji kariéru v eSubě.

Komentář Aleshe:
Nastala chvíle v mojí HS kariéře, kdy se člověk musí rozhodnout, jestli má zůstat v týmu, ve kterém v podstatě vyrůstal a který má velice rád, anebo se posunout někam dál. Nikdy jsem se netajil tím, že mě zajímá hlavně mezinárodní scéna a to s eSubou nejde úplně tak, jak by to šlo s nějakým mezinárodním teamem. Proto jsem se teď rozhodl, že se musím s eSubou rozloučit, zvážit pár nabídek co jsem teď dostal a nebo hrát chvíli sám za sebe. Všem mým fanouškům, celé eSubě a fanouškům eSuby, co mi fandili, děkuji a snad mě budete podporovat i v budoucnu.

Mirrariho odchod byl pro mě velkým překvapením. Fanoušci velkých turnajů si určitě pamatují jeho nedávný úspěch na SeatStory Cup II, na němž si vydělal bezmála 90 tisíc korun za celkové druhé místo.

Komentář Mirrariho:
Vždy jsem snil o tom, že se jednou připojím k zahraničnímu týmu a nyní se mi ta možnost konečně naskytla a chtěl bych ji využít a proto bych rád poděkoval všem členům týmu za společně strávený čas a podporu za posledních pár měsíců.

Netrvalo ovšem dlouho a eSuba do svých sítí chytila dva známé hráče z týmu Blizzfan, konkrétně Faeli a NeuR0IX.

Faeli je bezesporu vycházející hvězda Hearthstonu a díky úspěchům na turnajích jako Boj o Ostravu se rychle proslavil na české scéně.

Komentář Faeliho:
Ahoj, já jsem Olda Mahdal (Faeli), v eSubě nováček, ale v Hearthstone i dalších karetních hrách (MtG, WoWtcg) toho mám nemálo za sebou. Do současnosti jsem reprezentoval tým BlizzFan.cz, proč tedy změna? Rád bych rozšířil svoje působení i na širší scénu než je ČR a věřím, že s tímto týmem jsem na dobré cestě. V nejbližší době mě čeká Grunex Challenge a další sezona mčr, pak se uvidí, co život přinese.

NeuR0IXe znám z Ostravské blizzfan série. Je to velice kvalitní hráč, což dokázal několika výbornými výsledky na dříve zmiňovaném turnaji v Ostravě.

NeuR0IXův komentář:
Jmenuju se Michael Neuwirth. Říkám si NeuR0IX a v Hearthstone jsem se doposud věnoval hlavně deckbuildingu a testování na ladderu, kde jsem od své první celé sezóny nikdy nemissnul legendu. Do turnajového hraní jsem se zapojil nedávno, a právě snaha o rozvíjení těchto dovedností mě přivedla k eSubě, která má dle mého názoru nejrozsáhlejší zkušenosti v této oblasti. 
Blizzfan.cz pro mě je tým, který mě výborně připravil na mé první offline turnaje - OBS#2;3. místo, ASUS cup v realodu;2. místo a Lancraft. Důvod, proč ho opouštím, tkví v problému nemožnosti fungovat ve dvou konkurenčních týmech a touha po "profesním" růstu v kolektivu těch nejlepších v ČR. Aktuálně se připravuji na play-off kvalifikaci na Grunex Challenge, kam jsme se společně Faelim a VanillaTitanem probojovali z předních pozic žebříčku. 
Dál bych se rád věnoval opravdu všem offline a online turnajům, na které se mi podaří dostavit či kvalifikovat.

Změny jsou to opravdu velké a vzniká samozřejmě mnoho otázek. Bude se nováčkům v eSubě dařit?  Zamíří Alesh či Mirrari do jiného týmu? Můžeme se pouze dohadovat, ovšem máme se na co těšit!

HS sestava eSuby.Intel
Česká republika Petr "CzechCloud" Žalud
Slovensko Martin "Silhan" Plachý
Česká republika Tomáš "VanillaTitan" Richter
Česká republika Martin "Siki" Sikora
Česká republika Jan "Rikytan" Kusák
Česká republika Michael "NeuR0IX" Neuwirth
Česká republika Oldřich "Faeli" Mahdal

Zdroj: http://www.esuba.eu/



Naposledy upravil/a Kinedryl 04.11.2014 v 08:43:12.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet