Masters Tour Los Angeles bude pouze Online-Only

  masters    koronavirus   

Strašák COVID-19 ,koronavirus, obchází celý svět, instituce i vlády dělají různá opatření, aby zamezily šíření tohoto viru. Blizzard nezůstal dlouho pozadu, nejprve přesunul Masters Tour z Indonesie do amerického Los Angeles, nyní vzhledem ke globálnímu problému celé Masters přesunul do světa internetu, kde hrozí viry ohrožující počítače, ale ne lidské životy.

Blizzard zdroj

Masters se účastní hráči z celého světa, více než 40 zemí, když jsme vzali v potaz situaci okolo koronaviru, rozhodli jsme se Masters Tour Los Angeles udělat zcela online. Nejprve jsme rozhodli o přesunutí z Indonésie do Los Angeles, ale zdraví a blahobyt naší komutity má přednost před živou událostí.

 

Upravit plány může být složité, proto všem kvalifikovaným, kteří si již zarezervovali cestu do LA poskytneme 1 500 dolarů na pokrytí nákladů, které není možné refundovat. Všichni pozvaní hráči obdrží do 12. března email s detaily, jak postupovat při poskytování dokumentace, aby dostali výše zmíněnou částku. Děkujeme všem za flexibilitu a trpělivost při vyřizování těchto záležitostí.

 

Každá zastávka Masters Tour je unikátní třídenní soutěžní zážitek s více než 300 kvalifikovanými hráči z více než 40 zemí světa. Chápeme, že většina hráčů si cestu platí z vlastních zdrojů, bez příspěvku ze strany týmu, nebo herní orgranizace. Někteří si berou volno v práci, aby zkusili být mezi nejlepšími hráči světa. Velmi se omlouváme za způsobené potíže, které toto rozhodnutí mohlo způsobit. Milujeme Hearthstone komunitu, přesun Masters Tour Los Angeles do online děláme z důvodů bezpečnosti a zdraví našich hráčů, jelikož cestují z mnoha rozdílných zemí.

 

Jsme zavázáni poskytovat bezpečné prostředí hráčům  Masters. Hráčům kvalifikovaným na Masters Tour: Jönköping a dále doporučujeme zajistit si flexibilní cestovní plány a mít cestovní pojištění. Budeme i nadále monitorovat situaci okolo koronaviru a budeme poskytovat pravidelné informace ohledně budoucích Masters událostí.

 

 

Velice rozumné rozhodnutí od Blizzardu, ale bude stačit téměř 35 000 korun na pokrytí zrušení letenek a hotelu?


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet