N'Zoth Priest DeckGuide

N'Zoth Priest:

N'Zoth Priest patří k solidním control deckům, jejichž síla lpí v solidním board controlu. Od začátku všech klání se budete snažit moudře užívat vašich podpůrných spellů sloužících k přímému odstranění nepřátelských minionů. Vaši Deathrattle minioni pak budou sloužit jedinému účelu - zemřít než přijde na řadu legendární starý bůh N'Zoth, jehož Battlecry schopnost oživí všechny Deathrattle nesoucí miniony, kteří zemřeli v průběhu hry. Zahrání této legendy bude pro mnoho z vašich soupeřů znamenat okamžité vzdání všech nadějí a ukončení rozehrané karetní partie. Rozhodně se nemusíte bát ani o nedostatek karet na ruce a velké problémy se soustavným tlakem, kterému budete muset čelit. Solidní část vašich karet vám bude plnit vaši ruku tolik důležitými kartami, ať už půjde o vaše skvosty vytažené z hlouby připraveného decku, nebo karty vašeho soupeře uzmuté násilím. Při správném hraní a podařeném mulliganu zažijete skvostný koncert, který korunujete právě vpuštěním N'Zotha do bojové arény.

 

Karty:

 

Museum Curator:

Za 2 many dostanete na výběr z jedné ze tří Deathrattle karet, které vám později rozhodně pomohou v udržení kontroly nad hrací plochou a ve velké synergii se starým bohem, kterého hrajete v decku. Krom toho na board dopravíte i 1/2 tělo tohoto miniona.

Infested Tauren:

Dalo by se říci, že tato 2/3 s Tauntem je takovou malou náhradou za Sludge Belchera. Stojí 4 many a v případě své smrti vám na board vyvolá 2/2 sliz, tentokrát už ale bez Tauntu.

 

 

 

 

Shifting Shade:

Za 4 many dostáváte solidní 4/3 tělo, které vám posmrtně přičaruje do ruky náhodnou kartu z útrob soupeřova decku. Vtip je v tom, že odměnou za smrt tohoto miniona vám může být silná legendárka stejně jako nepotřebný spell.

Darkshire Alchemist:

Další karta z nového rozšíření, která díky své Battlecry schopnosti vyléčí cílovému charakteru 5 životů. Nositelem této ability je 4/5 alchymistka, takže za 5 many dostáváte hodně slušnou value.

 

 

 

 

Herald Volazj:

Priestovská legendárka nového rozšíření - přeci jen je tento 6-drop ideálním minionem pro situace, kdy váš board obsahuje alespoň dva další miniony. Herald Volazj totiž na board přivolá jejich kopie, jen tedy s 1/1 těly.

N'Zoth:

Hlavní finišer tohoto balíku. Starý bůh N'Zoth vám díky svému Battlecry na board přivolá sebranku Deathrattle minionů, kteří umřeli v průběhu hry. Smrtonosný kolotoč se tak může rozjet pěkně nanovo.

 

 

Replacementy:

Pakliže vám chybí některá z uvedených karet - nezoufejte. Přizpůsobujte tento deck vlastním potřebám a balíkům, které vám na ladderu dělají největší obtíže - čelíte mnoha agresivním deckům? Potkáváte samou zoologickou? Přidejte tolik potřebné druhé kopie vašich AoE spellů. Pakliže vám dělají problémy spíše control decky, zvažte doplnění balíku o něpříjemné Deathrattle miniony, jako je Cairne Bloodhoof.

Strategie:

V první řadě vám půjde vždy o kvalitní mulligan. Do ruky budete chtít dostat Northshire Clerica, Power Word: Shield pro nalízání kvanta karet. Rozhodně nepohrdejte ani Museum Curatorem, který vám poskytuje výběr jednoho ze tří Deathrattle minionů. Shifting Shade je pak takovým priestovským klenotem, který vám po své smrti na ruku přičaruje náhodnou kartu ze soupeřova balíku. Proti agresivním deckům na ruce rozhodně ponechávejte důležité AoE spelly, které v tahu 5 rozhodně přijdou ke slovu. Postupem času do hry pouštějte krásné Deathrattle miniony, jako je Infested Tauren či Sylvanas. Doplňujte ruku pomocí Acolyte of Pain či Thoughtsteal. Likvidujte soupeřovy hrozby pomocí vašich Shadow Word spellů. A pomalu čekejte na příchod legendárního N'Zotha. V důležitém přežívání vám samozřejmě pomůže i Justicar Trueheart, která vylepší vaši stávající Hero Power. Další legendárka - Herald Voljazj - vám pak vyčaruje na boardu kopie vašich stávajících minionů (ale s 1/1 těly) - prostě ideální potvora do solidních komb s Deathrattle miniony. Kombinací je zde plno, prostoru k vlastním úpravám ještě více, ale hlavně - potenciál Deathrattle Priesta je opravdu velký, takže vyšplhat na ladderu o pár vysněných příček by nemělo být problémem.

Závěrem:

Pakliže holdujete Control deckům, máte rádi Anduina a učaroval vám skvostný N'Zoth, Deathrattle Priest vám rozhodně přijde k duhu. S tímto balíkem budete kromě nezapomenutelných situací zažívat hlavně skvělé chvíle vítězství, které vás odmění za precizní hraní tohoto decku.

Chcete se podívat i na další DeckGuide návody? Zavítejte na náš rozcestník a vyberte si balík podle vašeho gusta:



Naposledy upravil/a Tetrisek 10.05.2016 v 17:18:59.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Karri 11.05.2016 15:39

Pár karet předělat a je to fajn deck bloodhoofa bych tam ještě dál

Joohn 10.05.2016 09:45

nejsou tam ti nortshire clerici nadbyteční? ve videu vypadalo že karet je furt relativně dostatek...a justicar, ve videu se neukázal a tak si moc nedovedu představit jak pomůže k vítězství?

Joohn 10.05.2016 09:43

fajn by bylo hodit odkaz vždy na hearthpwn, at si ověším kolik karet mi chybí

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet