Midrange Hunter DeckGuide

Midrange Deathrattle Hunter:

Na paměti je nutné mít jednu podstatnou věc - ačkoliv hrajete v podstatě agresivní balík, na board nepustíte vždy kartu, která právě svítí zeleně. Plánování, counterování soupeřových minionů a hraní okolo nepřátelských AoE spellů je strategie, která vám povolí v závěrečném burstu - ať už za pomoci vašich Beast minionů či hunterových spellů. Od začátku se budete snažit likvidovat soupeřovy menší miniony, pakliže budete stát proti agresivním balíkům, proti control deckům se naopak budete snažit v pěkně svižném tempu srazit soupeřovy životy ke kritickým hranicím. Vždy dávejte pozor na život vašeho reka, který mu žádným způsobem nevrátíte. Rexxar tedy bude muset vždy vystačit s "pouhými" 30 body HP, proto vždy rozmýšlejte, jestli budete raději tradeovat a spoléhat na možný burst, který vám eventuelně může přijít na ruku či zdali budete riskovat přímý útok do vašeho hrdiny, který vám však může v důsledku sebrat vítězství.

 

Karty:

 

Fiery Bat

Nádherný 1-drop, který vám poskytuje pěkné 2/1 tělo. Navíc Deathrattle schopnost, která pošle 1 bod poškození vstříc směrem k náhodnému nepřátelskému charakteru může také solidně pomoct.

Knife Juggler

Ačkoliv se tento malý střelec dočkal kvůli nerfu snížení svého útočného potenciálu, pořád patří mezi slušné miniony, kteří těží z vyvolávání ostatních potvor na board. V tomto decku je rozhodně nezbytný.

 

 

 

 

Forlorn Stalker

Tento 4/2 minion si dává za cíl poskytnout +1/+1 boost všem vašim Deathrattle minionům, kteří spočívají na vaší ruce. Jedna kopie tohoto borce do vašeho midrange decku rozhodně postačí.

Infested Wolf

Za 4 many skvělý 3/3 minion, kterého si oblíbíte kvůli jeho skvělé abilitě, kdy po smrti tohoto vlka spatří světlo světa 2 malí 1/1 pavoučci - tentokrát však Beasti, takže vaše hunterovské synergie najdou uplatnění.

 

 

 

 

Stampeding Kodo

Velmi solidní 5-drop, který vám pomůže rozdupat náhodného nepřátelského miniona s útokem 2 a nižším, hned v ten moment, kdy ho pustíte na board.

Savannah Highmane

Jedna z perel tohoto balíku - opět úžasná Deathrattle schopnost a navíc velmi solidní 6/5 tělo - tato karta je stálicí každého loveckého balíku.

 

 

 

 

 

Call of the Wild

Nový epický spell, který za 8 many na board vypustí všechny Rexxarovy zvířecí pomocníky - krásné synergie, zpola zaplněný board a to vše "jen" za 8 many, no neberte to.

N'Zoth

Tento starý bůh vám umožňuje vyhrát i ty hry, ve kterých se soupeř úspěšně ubránil první vlně všech vašich dotěrných minionů - přeci jen - vypořádávat se opět se Sylvanas či Savannah Highmane není vůbec příjemné.

 

 

 

Replacementy:

Do decku by určitě skvěle zapadla legendární Princess Huhuran, která spouští Deathrattle schopnost jednoho z vašich minionů na boardu. Navíc nabízí k službám své mohutné tělo, které se za 5 many jednoznačně vyplatí. Pakliže vám chybí N'Zoth, zvažte předělání balíku v mnohem agresivnější verzi, protože tato legendárka vám prokazuje služby proti control deckům, které vás dokázali v úvodu hry držet pěkně zkrátka.

Strategie:

Do early game bude vaším nejchtěnější kartou Fiery Bat společně s Eaglehorn Bow, King's Elekk a Animal Companion. Tyto karty vám pomohou držet board pod vaší kontrolou, popřípadě vytvořit solidní počáteční tlak do nepřátelského hrdiny. V mid game budete chtít na stůl položit zajímavé Deathrattle miniony, jako je Infested Wolf, Savannah Highmane či samotná Sylvanas. Případné úmrtí těchto borců vám v žádném případě nevadí. Díky N'Zothovi bude jen otázkou času, kdy vaši armádu padlých minionů s Deathrattle schopností povoláte opět do boje. Tento legendární bůh jednoznačně patří mezi velké combo finišery tohoto balíku. Nesmíme však zapomenout na nový epický Rexxarův spell - Call of the Wild. Toto 8 many stojící kouzlo na váš board přivolá v jednom mžiku všechny 3 Rexxarovy zvířecí společníky - Misha, Hoffer a Leok jsou skvělou závorou proti silnému agresivnímu protivníkovi, stejně tak jako podařeným triem minionů, kteří se postarají o skon nepřátelského hrdiny tak rychle, jak jen to bude možné.

Závěrem:

Midrange Deathrattle Hunter je balíkem, který si umí poradit s agresivními decky stejně dobře jako s balíky zaměřenými na dlouhé Control hry. Kromě tuny Beastů se tento deck soustředí ještě na Deathrattle schopnost vašich vybraných minionů, díky kterým budete schopni vyhrát již téměř ztracené hry. Rozhodně nepodceňujte potenciál tohoto decku.

Chcete se podívat i na další DeckGuide návody? Zavítejte na náš rozcestník a vyberte si balík podle vašeho gusta:



Naposledy upravil/a Tetrisek 18.05.2016 v 11:29:19.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Jupiterian 16.05.2016 20:25

Za kterou kartu tam můžu dát Princes Huhuran? Přemýšlím, žebych vyhodil 1x hunters marku ...

Sebastian 16.05.2016 17:59

Nějak se Vám ten kodo z decku ale vytratil

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet