Malyrogue DeckGuide

Malyrogue

Hlavní strategií tohohle Combo balíku je vydržet do pozdních fází hry - nalízat všechny potřebné karty určené k likvidaci vašeho oponenta, následně je zlevnit díky Emperorovi Thaurissanovi a v tahu deset vypustit obávaného Malygose na board. Po zahrání tohoto draka už stačí zlevněné Evisceraty a Sinister Striky nasměrovat na nepřátelského hrdinu, ubrat mu 34 "hápéček" a těšit se z výhry. Samozřejmě, že cesta k tomuto combu nebude vždy růžová a vaší hlavní taktikou, okolo které se bude vaše hra točit, je neustálý proliz dalších karet z vršku vašeho balíku a soustavné čištění nepřátelské strany boardu. V tom všem vám pomůže tuna karet jako solidní AoE spelly Fan of Knives a Blade Flurry, či užiteční minioni - SI:7 Agent a Gadgetzan Auctioneer. Pokud si budete soupeřovy přisluhovače držet slušně od těla, RNG nebude proti vám a karty se vám budou solidně kupit na ruce, Malygos se spolehlivě postará o zbytek duelu. Menší vrásky vám samozřejmě mohou způsobit nepřátelské agresivní decky, které jsou schopny oloupit Valeeru o život dříve, než řeknete Azure Drake, nicméně s příchodem Standard modu by se mohla celkem rapidně proměnit a zpomalit meta, takže Malygos decky by opět mohly zazářit.

 

Karty:

 

Sinister Strike:

Důležitá karta do vašeho smrtícího comba. Téměř nikdy nenarazíte na situaci, kdy budete chtít dát pouhé 3 damage přímo do nepřátelského nosu. S Malygosem se z tohoto spellu stává o mnoho ničivější Fireball.

Eviscerate:

Druhá součástka smrtelného burstu. Pravda, že i pro čištění otravných minionů budete často nuceni obětovat alespoň jeden Eviscerate. Druhý se však téměř vždy pokuste udržet do závěrečného burstu.

 

 

 

 

SI:7 Agent:

Velmi dobrý 3-drop, který možná neoslní svým 3/3 tělem, nicméně jeho Combo schopnost udělit dva bodíky poškození, kam si jen usmyslíte, mluví za vše.

Tomb Pillager:

Velký 5/4 minion za pouhé 4 many? Člověk by řekl Yeti naruby. Tomb Pillager vám však v případě své smrti na ruku dopřeje i extra Coin, a to se vážně vyplatí.

 

 

 

 

 

Azure Drake:

Velmi platná karta do všech balíků spoléhajících na silná kouzla. Přeci jen proliz a spell damage jsou hlavními mechanikami tohoto decku, takže už z logiky věci v něm musí mít modrý drak své místo.

Gadgetzan Auctioneer:

Jeden z vašich klíčových minionů, který vám téměř v každé situaci bude schopný přihrát pár čerstvých karet na ruku. Využívejte síly levných spellů vaší Valeery naplno - jde vám hlavně o nalízání vašeho comba.

 

 

 

 

Emperor Thaurissan:

Bez zlevnění vašich klíčových karet budete nepřiměřeně riskovat přímé odstranění vašeho Malygose a tomu chcete samozřejmě zabránit. Právě proto je tu Emperor Thaurissan, který během jednoho tahu zlevní vašich potenciálních 34 bodů damage na 10 many.

Malygos:

Hlavní zabiják vašeho balíku. Přeci jen tahle karta vám poskytuje tu nejdůležitější mechaniku, okolo které stavíte svoji strategii. Malygose ochraňujte za každou cenu. Téměř nikdy ho na board neházejte, pokud nemáte jasný lethal.

 

 

Replacementy:

Chybí vám některá z karet? Čelíte často velmi rychlým a neúprosným aggro deckům? Zvažte přidání jednoho z parádních 5-dropů, jako je Sludge Belcher nebo Antique Healbot. Tyto karty by vám měly pomoci udržet vaši Valeeru při životě o pár kol déle a zajistit vám tak dostatek času pro nalízání všech potřebných karet do vašeho velkého Comba.

Strategie:            

Strategie je vcelku přímočará. Od samého začátku se snažíte likvidovat vlny nepřátelských minionů. K tomu vám budou nápomocny karty jako Backstab (skvělý v kombinaci s SI:7 Agentem), Deadly Poison, Blade Flurry či Fan of Knives. Tyto karty vám pomůžou solidně redukovat nepřátelské bijce. V midgame se vám jednoznačně vyplatí hrát Azure Drake a Tomb Pillager - relativně odolné miniony s úžasnými schopnostmi. Pro vaše Gadgetzan Auctioneery šetřete alespoň pár spellů pro tunu prolizu, skrze který na ruku dostanete tolik kýžené burst karty, a samotného Malygose. Fatálnímu burstu bude samozřejmě předcházet nutné zlevňování v podání Emperora Thaurissana. A pak už jen solidní a krutý závěr v podání Malygose a dvojitých Evisceratů a Sinister Strikeů. Až takhle jednoduchý je váš herní plán.

Závěrem:

Pokud si brousíte zuby na Standard formát, který se kvapem blíží, rozhodně pocvičte s tímhle balíkem. Nabízí nádherné playe, nutnost pořádného plánování a trochu předvídavosti. A hlavně - celý se točí okolo všemi oblíbeného Malygose.

Chcete se podívat i na další DeckGuide návody? Zavítejte na náš rozcestník a vyberte si balík podle vašeho gusta:



Naposledy upravil/a Tetrisek 21.03.2016 v 22:32:20.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Darklifer 22.03.2016 10:14

Ceris
nejak nevim, proc tvrdis, ze tenhle balik je idealni na standard format a pak jako replacement karty uvedes karty, ktere se ve standard formatu hrat nesmi
Tak jak je, je vhodný pro standard. S náhradami je možné hrát jej i nyní na ladderu. Já tedy nehraji sinister strike, ale violet teacher + deathlord

Ceris 22.03.2016 06:41

nejak nevim, proc tvrdis, ze tenhle balik je idealni na standard format a pak jako replacement karty uvedes karty, ktere se ve standard formatu hrat nesmi

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet