Komunitní okénko #1

http://hsfan.tiscali.cz//pic/loga/komunitniokenko
Ačkoliv je Hearthstone stále ještě novým přírůstkem do rodiny Blizzardu, dokázala se okolo hry už vytvořit obstojná komunita lidí. Svým starším bratříčkům se sice zatím rovnat nemůže, ale to neznamená, že v Hearthstone komunitě nemůžeme najít kreativní jednotlivce, kteří mají tendence vytvářet zajímavé věci. A to je přesně to, s čím se můžete setkat v tomto článku. Každý víkend vám představím výtvory, které podle mého názoru stojí za povšimnutí. Ať už půjde o návrhy karet, artworky, videa… Studnice je zdánlivě nevyčerpatelná. Pokud se tedy cítíte na prohlídku, vzhůru do toho.

Death knight

Na rytíře smrti v Hearthstone si budeme muset ještě nějakou dobu počkat. Nikdo momentálně neví, kdy se dočkáme a to je pro některé dostatečná záminka, aby se pokusili navrhnout nové povolání vlastními silami. Návrh, který jsem pro tento článek vybral, je od člověka vystupujícího pod přezdívkou FonteTavina. Death knighty zastupuje v tomto návrhu, stejně jako v mnoha jiných, Arthas Menethil, jedna z ikonických postav ze světa Warcraftu. Celkově se tento koncept točí především okolo Freeze a využívání (a obětovaní) slabých minionů. Níže najdete malou ochutnávku toho, co FonteTavina vytvořil. Pokud vás zajímá koncept celý, zamiřte na fórum HearthPwn, kde si ho můžete prohlédnout v celé své kráse, včetně i několika povedených návrhů na legendárku.

Hearthstone Logic

Představte si, kdyby se svět Warcraftu řídil podle pravidel, kterými se řídí Hearthstone. Něco podobného nejspíš procházelo hlavou autorovi zatím dvoudílné série Hearthstone Logic, který používá přezdívku Flamy507. Zatímco já budu přemýšlet nad tím, jak by vypadal Azeroth, kdyby Nat Pagle dokázal na udici chytit Ragnarose nebo Yseru, vy se můžete podívat na první díl Hearthstone Logic, který Flamy507 vytvořil. V hlavních rolích se objevili Arthas Menethil, Tirion Fordring a Acidic Swamp Ooze. Příjemnou zábavu.

The Fall of Lordaeron

Na podobném základu jako Hearthstone Logic staví i Jason Wang ve své kresbě výstižně pojmenované The Fall of Lordaeron. Jak by probíhaly události, které vyobrazovaly první mise ve Warcraft III, kdyby v té době v Lordaeronu existoval Hearthstone? Byli by orkové taky tak lehce poraženi armádou s Arthasem Menethilem a Utherem Lightbringerem v čele, nebo by se události vyvíjely jinak? Odpověď najdete níže.
Originál můžete najít zde.

Soulstone: Heroes of Pandemonium

Hearthstone svým zpracováním jednoznačně vystihuje atmosféru nějaké pěkné útulné hospůdky v Azerothu. O tom není pochyb. Ale jak by vypadala karetní hra na bázi Hearthstone, která by měla své kořeny v temném a ponurém světě Sanctuary, kde po hospodách chodí smrt a Diablo? Přesně to se pokusil vystihnout Dexistor371 ve svém konceptu, který nazval Soulstone: Heroes of Pandemonium. Na hrací desce ve stylu Západních království, která je „vyzdobená“ zaschlou krví, proti sobě stojí Diablo a Malthael v souboji, ve kterém půjde spíše o duše zemřelých a zatracených, než o pár zlaťáků.
Originál můžete najít zde.

Mind Control

Jako poslední je tu kresba, která se stala i „tváří“ Komunitního okénka. Jistě nemusím vysvětlovat, o co jde. Vsadím se, že znáte ten pocit, když soupeř zahraje Mind Control a vaše šance na vítězství se okamžitě začnou scvrkávat astronomickou rychlostí. A právě tento pocit se pokusil replikovat Clayton Knevitt aka Kaeldahn. Můžete tedy porovnat, jestli se váš výraz ve chvíli, kdy soupeř zahraje Mind Control, podobá výrazu Garroshe, když si Anduin s úsměvem na rtech přivlastňuje jednu z jeho karet.
Originál můžete najít zde. Navigace:
[První díl] --- [Druhý díl] [Třetí díl] --- [Čtvrtý díl] --- [Pátý díl]


Naposledy upravil/a Glea'ar 28.04.2014 v 12:44:21.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Grangik 08.03.2014 22:10

Dav6
Na tom posledním obrázku jde spíš o http://www.hearthhead.com/card=1099/mind-vision
Technicky vzato je jedno jestli tu kartu máš v ruce, páč jí časem nejspíš zahraješ, a on si jí stejně vezme, a mind vision kopíruje, nebere

Dav6 08.03.2014 18:56

Na tom posledním obrázku jde spíš o http://www.hearthhead.com/card=1099/mind-vision

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet