Komunita hodnotí Karazhan!

Nové Hearthstone rozšíření se dočkalo dvou ohlasů. Polovina celé komunity tvrdí, že se jedná o skvělé a zábavné rozšíření, které změní metu. Druhá polovina si však myslí úplný opak a moc se jim Karazhan nelíbí. Borci z Hearthpwn se tedy zeptali spousty lidí na jejich názor.

Nabídli lidem hned pět variant hodnocení jednotlivých karet: Meta defining (100) = Karta, která bude určovat metu, Very good (75) = Karta, která je velmi dobrá, Playable (50) = Hratelná karta, Bad (25) = Špatná karta a Dust it! (0) = Karta, kterou byste měli ihned proměnit v prach. Každému tomuto hodnocení přidělili určitý počet bodů. Body jsou zobrazeny v závorkách za názvem jednotlivých hodnocení. Po součtu všech bodů jim vyšlo deset karet, které jsou podle hráčů nejvíce užitečné a určitě je uvidíme v nové metě. Nyní se podíváme na desítku nejlepších karet. Pod jednotlivými kartami můžete vidět průměr bodů, které obdržely.

Toto je desítka těch "nejlepších" karet, které nám Karazhan nabídne. Berte to s nadhledem, protože ještě všechny nejsou ve hře a víme, že se často stává, že dobré karty jsou později těmi špatnými. Samotné body však nepoužili pouze k hodnocení jednotlivých karet, ale také k zhodnocení samotných class. Classy seřadili podle toho, jak dobré dostaly karty. Aniž byste viděli daný řádek class, už teď víte, že na posledním místě je samozřejmě priest. Ale kdo je na prvním?

Dalším užitím bodů bylo ocenění od samotného Magma Ragera! Ten udělil cenu hned pěti nejhorším kartám, kterých jsme se v rozšíření dočkali! Pochopitelně je hned na prvním místě priestova karta, což nikoho nepřekvapuje, protože je skutečně výsměchem. 

Velkou otázkou byly samotné portály, které jsou v novém rozšíření hodně velkou zajímavostí a všichni jsme zvědaví, jak zapadnou do mety. U každé karty je jiná akce, ale vždy vám vyvolá random miniona přímo na stůl. Otázka však je, zda se nám toto rng líbí nebo ne? Každopádně i pro těchto pět portálů dobře posloužilo zmiňované bodování.

Tímto končí veškerá "analýza" nových karet podle uživatelů Hearthpwn. Víme jistě jen to, že to stejně může být celé nakonec úplně jinak a nejlepší karty se ani nemusí hrát. To však ukáže čas. Co si o tomto bodování myslíte vy? Změnili byste něco? 

Seznam jednotlivých karet a jejich bodů naleznete zde!


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Therri 26.08.2016 07:42

já jsem si docela oblíbil Museum Curator. Na stul ho dávám s Brannem a vyberu si 2x ze tří karet a to discavery je naprosto super legendárka je zde dost častá. Několikrát jsem dostal sylvanas a the beast.

Imicek 25.08.2016 16:35

Podle mě by ten spider neměl být v nejhorších v evolve šamanovi je celkem good.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet