Kobolds & Catacombs - Sonya Shadowdancer

  Kobolds    Catacombs    Karty   

Dnešní nejspíše poslední karta byla představena finským profesionálním hráčem Savjzem, který hraje za tým Team Liquid. Savjz představil kartu díky komunitnímu programu, který Blizzard pro zveřejňování karet vytvořil. Každý rogue může jásat, karta Sonya Shadowdancer vypadá více než zajímavě!

 

Nová karta Sonya Shadowdancer byla představena 24. 11. 2017 po 21. hodině ve videu hráče Savjz.

 

 

Nová karta - Sonya Shadowdancer

Rogue dostává čím dál tím zajímavější karty. Nová legendarní karta Sonya Shadowdancer bude stát 3 mana krystaly a bude mít 2 / 2 (útok / výdrž). Karta funguje tím způsobem, že pokud vám umře spřátelený minion, přidá vám do rukou jeho kopii o síle 1 / 1. Kopie bude stát 1 mana krystal.

Kdy se objeví další karta?

Na další kartu si budeme muset počkat dalších sedm hodin. Nová karta se opět objeví ve čtyři hodiny ráno a tentokrát bude mít možnost kartu představit další hráč YouTuber a Streamer SowhanQ. Odhalení karty se objeví na jeho YouTube kanále.

A co dál?

Pokud se chcete o novém setu Kobolds & Catacombs dozvědět více, rozhodně neváhejte a podívejte se komplexní článek, který obsahuje všechny důležité informace. Případně se můžete podívat také na speciálně vytvořený filtr, který zobrazuje všechny články, které jsme o této expanzi zatím napsali.

 


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Barbar 26.11.2017 18:27

V kombinaci s Zola the Gorgon :-O je tohle rozšíření k roguně hodnaě štědré. Jsem zvědavý co za zbraň roguně přisrane.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet