Kobolds & Catacombs - Tři nové karty odhaleny

  Kobolds    Catacombs    Karty   

Během dnešního rána byly představeny tři nové karty, které rozhodně nevypadají špatně. Odhalení karet proběhlo na třech různých místech – InvenGlobal, Panda.TV (streamer Valera) a na YouTube kartu představil poslední kartu JubileE.

 

Nové karty Leyline Manipulator, Evasion a Furbolg Mossbinder byly představeny v ranních hodinách 29. 11. 2017.

Nová karta – Leyline Manipulator

Rare karta určena mágům bude stát 4 mana krystaly, bude mít 4 / 5 (útok / výdrž) a bude mít battlecry efekt, který způsobí, že karty, které hráč nedržel na začátku kola, budou levnější o 2 mana krystaly.

Nová karta – Evasion

Epická karta pro roguny, která se řadí do skupiny karet ‚secret‘, bude stát 2 mana krystaly a díky secret schopnosti způsobí, že poté, co bude hrdina zraněn, získá do konce daného kola imunitu proti dalším útoků.

Nová karta – Furbolg Mossbinder

Další rare karta, tentokrát ovšem neutrální, bude stát 5 mana krystalů, bude mít 1 / 1 (útok / výdrž) a bude mít battlecry efekt, který transformuje vámi vybraného spřáteleného miniona na elementála s 6 / 6 (útok / výdrž).

Kdy se objeví další karta?

Další karta bude představena dnes ve čtyři hodiny odpoledne na YouTube kanále francouzského týmu ArmaTeam.

A co dál?

Pokud jste se tento týden na představování karet nesoustředili, rozhodně neváhejte a projeďte si články za poslední týden. Bylo představeno mnoho nových karet pro nejrůznější povolání. Pokud stále netušíte, co přinese nový datadisk Kobolds & Catacombs, určitě si přečtěte nás komplexní článek. No a samozřejmě nezapomeňte sledovat i samotnou kategorii datadisku, ve které se objeví stále nové články.

 

 


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet