Kobolds & Catacombs - Lone Champion

Na YouTube kanále českého YouTubera a streamera CzechClouda se krátce po čtvrté hodině odpolední objevilo video, které představuje další kartu do setu Kobolds & Catacombs, který se k hráčům dostane již tento rok v prosinci. Petr „CzechCloud“ Žalud je zatím jediným českým zástupcem, který má možnost představit kartu do nového setu. 

 

Karta Lone Champion byla představena 22. 11. 2017 krátce po 16. hodině.

 

 

Nová karta – Lone Champion

Nová neutral rare minion karta bude stát 3 mana krystalů a bude mít 2 / 4 (útok / výdrž). Karta obsahuje také efekt Battlecry: Pokud nemáte žádného jiného miniona, získáte Taunt a Divine Shield.

Kdy se objeví další karta?

Na další kartu si počkáme pouze hodinu. Po 17. hodině se totiž o další kartu postará webový gigant pcgamer.com. Spekuluje se, že by se mohlo jednat o kartu pro paladiny, avšak to se teprve uvidí… mezitím se můžete podívat na část obrázku, který by se mohl na kartě objevit.

A co dál?

Pokud se chcete o novém setu Kobolds & Catacombs dozvědět více, rozhodně neváhejte a podívejte se komplexní článek, který obsahuje všechny důležité informace. Případně se můžete podívat také na speciálně vytvořený filtr, který zobrazuje všechny články, které jsme o této expanzi zatím napsali.

Video recenze představených karet

Pokud máte trochu času, rozhodně neváhejte a podívejte se na video recenzi nových karet, kterou CzechCloud vytvořil.

 


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Igi 23.11.2017 10:12

A protekčák Žalud chytil slušnou kartu :-). Slušné staty a slušná podmínka, uvidíme zajímavý souboj o slot Tar Creeperem, podle mě v některých typech kontrolů by to mohl i vyhrát...

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet