Kobolds & Catacombs - Hoarding Dragon a Voidlord

  Kobolds    Catacombs    Karty   

Mashiwagi ve svém nejnovějším YouTube videu představil novou kartu do expanze Cobolds & Catacombs. O několik chvil později představil kartu také Dog Thief přes živý přenos. Pojďme se společně podívat na dvě nové představené karty.

 

Karta Hoarding Dragon byla představena 26. 11. 2017 ve čtyři hodiny ráno. Ve stejný den, o několik hodin později, byla představena i karta Voidlord.

Nová karta – Hoarding Dragon

Nová common karta Hoarding Dragon, určena všem povoláním, bude stát 4 mana krystaly, bude mít 5 / 6 (útok / výdrž). Tato karta bude mít také efekt Deathrattle, který přidá dvě Coins vašemu soupeři.

Nová karta – Voidlord

Epická karta Voidlord pro warlocky bude stát 9 mana krystalů a bude mít 3 / 9 (útok / výdrž). Karta bude mít Taunt a také Deathrattle, díky které po zničení karty vyvolá tři démony s 1 / 3 (útok / výdrž), přičemž všichni démoni budou mít i taunt.

Kdy bude představena další karta?

Další karta bude představena za pět hodin, tedy v šest hodin večer našeho času. Představení bude mít na starost německý streamer Baumgott. Karta překvapivě vyjde na jeho YouTube kanále, nikoli na aktivnějším streamu.

A co dál?

Pokud se chcete o novém setu Kobolds & Catacombs dozvědět více, rozhodně neváhejte a podívejte se komplexní článek, který obsahuje všechny důležité informace. Případně se můžete podívat také na speciálně vytvořený filtr, který zobrazuje všechny články, které jsme o této expanzi zatím napsali.

 


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet