Kobolds & Catacombs - Grizzled Guardian

  Kobolds    Catacombs    Karty   

Máme tady nejspíše poslední představení nové karty pro dnešní den. Je ovšem dost možné, že si pro nás Blizzard nachystá nějaké překvapení, stejně jako tomu bylo včera. Poslední představení karty měl na starost ruský hráč Pavel.

 

Nová karta Grizzled Guardian byla představena 23. 11. 2017 krátce po 16. hodině videem profesionálního hráče Pavla.

 

 

Nová karta – Grizzled Guardian

Nová rare karta pro druida bude stát 8 mana krystalů, bude mít 3 / 5 (útok / výdrž), nepřekvapivě bude disponovat Tauntem a nechybí ani Deathrattle efekt: Rekrujtuje 2 miniony, kteří stojí 4 many krystaly nebo méně.

Kdy se objeví další karta?

Další karta se objeví zítra v osm hodin ráno na streamu jednom z čínských streamů, přesněji zde. Představení bude mít na starost hráč/ka „营地丨驴鸽 (jméno doplníme). Je ovšem dost možné, že Blizzard představí nějakou další kartu bez toho, aniž by někoho předem upozornil, jako se to stalo včera.

A co dál?

Pokud se chcete o novém setu Kobolds & Catacombs dozvědět více, rozhodně neváhejte a podívejte se komplexní článek, který obsahuje všechny důležité informace. Případně se můžete podívat také na speciálně vytvořený filtr, který zobrazuje všechny články, které jsme o této expanzi zatím napsali.

 

 

 


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Frajda#2225 23.11.2017 16:31

No koukám, že se zase po nějaké době Silence v decku uživí

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet