Kobolds & Catacombs - Grumble, World Shaker

  Kobolds    Catacombs    Karty   

První dnešní karta byla představena brzo ráno čínskou streamerkou Wu „SnowKiss“ Xueyan. Tato čínská hráčka Hearthstone v minulosti hrála také WarCraft III a dnes se soustředí na streamování a komentování Hearthstone.

 

Nová karta Grumble, Worldshaker byla představena 23. 11. 2017 krátce po 4. hodině ranní.

Nová karta - Grumble, Worldshaker

Nová legendární karta miniona pro shamany bude stát 6 mana krystalů a bude mít 7 / 7 (útok / výdrž). Karta má také Battlecry efekt: Navrátí vaše ostatní miniony zpět do ruk. Minioni budou stát (1) mana krystal.

Kdy se objeví další karta?

Dnes v poledne se na YouTube kanále hráče Anothersy objeví další karta expanze Kobolds & Catacombs. Tento thajský hráč v současné době hraje za tým MiTH a má bohatou herní historii. Není proto divu, že si jej Blizzard vybral jako dalšího člena komunity, který představí novou kartu. A menší návnada na představení? Opět téměř nic neříkající obrázek.

A co dál?

Pokud se chcete o novém setu Kobolds & Catacombs dozvědět více, rozhodně neváhejte a podívejte se komplexní článek, který obsahuje všechny důležité informace. Případně se můžete podívat také na speciálně vytvořený filtr, který zobrazuje všechny články, které jsme o této expanzi zatím napsali.

 

 


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Frajda#2225 23.11.2017 10:14

Za mě palec nahoru

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet