Kobolds & Catacombs - Grand Archivist

  Kobolds    Catacombs    KArty   

Během rána představil web 4gamer.net další kartu. Tentokrát jde o kartu, kterou si budou moci užít všechna povolání. Představení jako takové je součástí odhalování nových karet komunitou.

 

Nová karta Grand Archivist byla odhalena 25. 11. 2017 krátce po osmé hodině ranní.

 

Nová karta – Grand Archivist

Nová epická karta bude dostupná všem povoláním, bude stát 8 mana krystalů, bude mít 4 / 7 (útok / výdrž) a její efekt bude spočívat v tom, že na konci vašeho kola zvolí náhodné kouzlo z vašeho balíčku a použije ho na náhodnou kartu. Kouzlo, které je použito touto kartou, bude z decku odstraněno.

Kdy se objeví další karta?

Další kartu před několika chvílemi představil streamer Autumn na Panda.tv. O kartě již připravujeme další článek. Dnes byly představeny již tři karty, takže poslední komunitní představení karty proběhne v devět hodin večer na YouTube kanálu hráče reynad.

A co dál?

Pokud se chcete o novém setu Kobolds & Catacombs dozvědět více, rozhodně neváhejte a podívejte se komplexní článek, který obsahuje všechny důležité informace. Případně se můžete podívat také na speciálně vytvořený filtr, který zobrazuje všechny články, které jsme o této expanzi zatím napsali.

 


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Sarder 25.11.2017 14:35

Tak toto je top

Rambonit 25.11.2017 14:35

Malá chybka v článku:
"použije ho na náhodně vybraný cíl soupeře"
cílem kouzla může být i spojenecká bytost

Ellendway 25.11.2017 17:12

Díky za postřeh. Opraveno.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet