Karazhan Midrange Hunter DeckGuide

Karazhan Midrange Hunter

Midrange Hunter je balík točící se okolo vytvoření solidního tempa, pokládání minionů v každém kole early game, efektivním tradeování s pushováním nějaké té "face damage" a nakonec také o čekání na finisher tohoto balíku - Call of the Wild. Do tahu 8 se však budete muset nejdříve úspěšně probojovat a s tím vám samozřejmě rádi pomohou minioni nového rozšíření, kteří jsou pro Midrange deck jako stvoření. Cloaked Huntress je skvělým 3-dropem, který vám dovolí zahrát libovolný počet Secretů z ruky úplně zadarmo - tempo, které tak získáte za pouhé 3 many, je naprosto úžasné. Do tahu 4 pak budete chtít pokládat Barnese, novou legendárku, která vám z balíku okopíruje náhodnou příšeru a její 1/1 napodobeninu vám pak přihraje na board. Z téhle legendárky pak můžete vytěžit neskutečnou value, pakliže vám na boardu přistane kopie takové Savannah Highmane. Do kombinace s Deathrattle balíky je tahle karta prostě boží. No, a nesmíme zapomenout i na skvělý 2-drop v podobě Kindly Grandmother, který se tváří jako slabý beast, ale se skvělou Deathrattle schopností. Tyto tři skvělé posily úžasně zapadají do konceptu Midrange Huntera, o tom prostě nemůže být pochyb.
 
 

Karty:

 

King's Elekk:

Všichni si jsme vědomi síly této karty, pakliže vám do ruky vyjoustuje třeba Savannah Highmane, na druhou stranu i díky prohranému joustu můžete zjistit, proti jakému decku stojíte, a to se vyplatí.
 

Kindly Grandmother:

Dobrý 2-drop, který vám díky svému Deathrattle na stůl přičaruje solidní 3/2 miniona. Navíc jsou oba Beasti, takže vaše synergie buudou fungovat bez problémů.
 
 
 
 
 
 

 

Cloaked Huntress:

Za 3 many solidní 3/4 s nádhernou pasivní schopností, která zlevňujě všechny vaše Secrety na 0 many - pro tempo swingy dokonalá karta.
 

Barnes:

Tahle legedárka vám na board vyplivne 1/1 kopii některého z vašich minionů odpočívajících v balíku. Pakliže vás Barnes obohatí o Deathrattle miniona, můžete si pískat.
 
 
 
 

 

Stampeding Kodo:

Za 5 many se vám dostává přímého removalu náhodného soupeřova miniona, který má 2 nebo méně bodů útoku, navíc na board dostane 3/5 besta - do tahu 5 relativně silný drop.
 

Savannah Highmane:

6-drop, který díky své Deathrattle schopnosti vytváří velmi solidní tlak na soupeře. Ideální karta pro vylákání nějakého toho přímého removalu.
 
 
 
 
 

Replacementy:

Místo nahrazování jednotlivých karet zvažte raději přechod na jiný build tohoto decku. Pakliže vám balík neprokazuje dobrou službu, odstraňte Cloaked Huntress a Secrety a do balíku vražte raději agresivní Argent Horseridery, Huge Toady či Fiery Baty, abyste z vašeho Barnese vytáhli ještě větší value.
 

Strategie:

Do úvodní handy budete chtít samozřejmě dostat alespoň jeden 2-drop, ideálně miniona, jako je Kings Elekk nebo Kindly Grandmother, nepohrdejte ani 3-dropem. 4-drop ponechávejte, pakliže máte co hrát v předcházejících tazích. Tempo je prostě nutností tohoto decku, ideální je samozřejmě do hry pokládat Deathrattle miniony, právě kvůli jejich "posmrtně" value. Proti agresivním balíkům se vám na ruce určitě vyplatí podržet i removal, jako je Deadly Shot nebo Kill Command[f]. Midgame bude opět o plnění boardu silnými miniony, jako je [r=8]Savannah Highmane, buffování pomocí Houndmastera a koneckonců hlavně o čekání na Call of the Wild. Díky vaší Hero Power a spellům, jako je Quick Shot nebo Kill Command, budete schopni z ruky ukousat vašeho soupeře na nízký počet "hápéček", se kterým byste si měli hravě poradit díky vašim Deathrattle borcům, kteří odolávají soupeřovým AoE spellům, nebo i díky kartě Unleash the Hounds, která čerpá z velikosti soupeřova boardu. Využívání nových karet, o kterých bylo psáno už v úvodu, je zcela zřejmé - tempo a value především.
 

Závěrem:

Midrange Hunter patří ke stálicím současné mety - jedná se o velmi silný typ decku, se kterým se při troše snahy úspěšně prokoušete až na legendární rank. Nových pár karet z Karazhanu pak dělá Midrange Huntera ještě o něco univerzálnějším a silnějším deckem než doposud.
 

 

 

 

Naposledy upravil/a Tetrisek 31.08.2016 v 21:30:13.

 

 


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Ceris 31.08.2016 18:30

me se celkem libi secret hunter, ikdyz nevim jestli je to hratelny balicek na vyssim ranku

Vencino 31.08.2016 10:26

Super video kamo, todle je asi nejzajimevejsi sekce ne tomdle webu

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet