Jak získat Tyrande

Blizzard hodně hráčů nakrknul tím, že jednoduchou a oficiální cestou nelze získat nový skin na Priesta. Jedná se o Tyrande, která je nejvyšší kněžkou Elune a také manželkou Malfuriona (Druid v Hearthstone). Pokud se o ní chcete dozvědět více, tak pokračujte na naši sesterskou stránku WoWfan.cz a článek o Tyrande.

Nyní přejdeme k samotnému návodu na získání Tyrande. Návod by měl být ozkoušený snad ve všech zemích (včetně ČR a SR), takže byste neměli narazit na žádné problémy.

Požadavky

Reálná kreditní karta (je jedno odkud), vše je zdarma. Na kartě musíte mít alespoň 1€ nebo 1$ (případně jakákoliv jiná měna), protože Amazon si vezme tuto částku a pak ji vrátí, aby si ověřil, že karta je reálná. Pokud se vám zobrazí zpráva "Prime will be enabled soon, but not quite yet, sorry.", pak je pravděpodobné, že vaše karta nebyla ověřena a nemáte na ní potřebné peníze (banka měnu převede). Toto je velmi důležité a návod jinak nebude fungovat.

Postup

  1. Ujistěte se, že máte Twitch účet, jakýkoliv Twitch účet. Propojte ho s vaším Battle.netem. Stačí najet do Nastavení (Settings) a poté do Connections.
  2. Jděte na Amazon.com a vytvořte si účet.
    1. Pokud jste během tvorby účtu dotázáni na údaje k placení či dodací adresu, tak přejděte k bodu o adresách, poté se vraťte ke kroku 2b)
    2. Pokud již máte Amazon.com účet, tak najděte, kde začít 30 denní Amazon Prime trial, přihlašte se o něj se svou reálnou kreditní kartou. (Zrušíte to později, jen na to nezapomeňte.)
  3. Nyní máte Amazon Prime. Jděte zpět na Amazon.com -> Váš účet (Your Account) -> Ukázat Kindle objednávky (View Your Kindle Orders) -> Nastavení (Settings) (nejvíce vpravo v nově načtené podstránce) -> Country Settings -> Změnit (Change)
    Nyní vyplňte adresu Blizzardu (nebo jakoukoliv jinou reálnou v USA) a poté si najděte číslo firmy (nebo čehokoliv jiného) v daném městě. Použijte mezinárodní verzi s "+1" na začátku. Uložte si tuto adresu (použijte ji v případě, že jste o ni požádání při vytváření účtu)
  4. !! Tato část je velmi důležitá !! - Jděte znovu do Vašeho účtu (Your Account) -> Upravit metody placení (Manage Payment Options) v podsekci Amazon peněženka (Amazon Wallet). Klikněte na vaši připojenou kartu. Zeptá se vás to znovu na celé číslo kreditní karty. Pokud ho zadáte, tak budete dotázáni, na kterou adresu se má připojit. Zvolte USA, Arizona (nebo co jste zadali při vytváření účtu).
  5. Nyní jděte na Twitch.tv a klikněte na reklamu "try Twitch Prime 30 days for free" či tak něco, mělo by to říct, že se snažíte to povolit z USA, pokud ne, změňte to na USA a pak se přihlašte. Budete požádáni o přihlášení se k Amazon účtu, případně vás to automaticky přihlásí, pokud jste do něj již přihlášeni. Potom se přihlašte do Twitch a propojte účty. Vše by mělo proběhnout v pořádku. (Je možné, že obdržíte zprávu "Sorry", přestože jsem měl Amazon Prime na mém účtu před změnou na USA adresu).
  6. Jděte na jakýkoliv stream (nejlépe vašeho oblíbeného Hearthstone hráče) a v levém bloku uvidíte "Free With Prime", klikněte na Tyrande a získejte svůj kód. Vložte tento kód na váš Battle.net účet zde. Dostanete Tyrande a Twitch Sub na jeden měsíc jakémukoliv hráči.

Zrušení automatického placení

Přestože služba je na první měsíc zdarma, tak další měsíce byste již platili. Pokud nechcete (a předpokládáme, že ne), tak je potřeba toto zrušit.

  1. Jděte na Amazon.com, váš účet (Your Account)
  2. Pravá strana -> Potřebujete pomoct? (Need Support?) -> Update Prime Membership -> Levá strana, zrušit (cancel) a postupujte dle instrukcí na obrazovce. Mnohokrát budete pokoušeni o nerušení, ale stále odmítejte a zrušte to.

Adresa

Ulice (Street address): 16215 Alton Pkwy

Město (City): Irvine

Stát (State): CA

PSČ (ZIP-Code): 92618

Telefonní číslo (Phone Number): +19499551380

Možné chyby

Pokud se nemůžete dostat přes chybu "you're the boss" stačí kontaktovat podporu na live chatu a popsat chybu, kterou máte. Obvykle jsou velmi vstřícní a bez dalšího otázek vše povolí.

Prohlášení

Nic zde uvedeného BY NEMĚLO být nelegální, protože používáte reálnou kreditní kartu a žádáte o zdarma vyzkoušení. Dodací adresa, která je "falešná", není nelegální, můžete si věci nechat posílat kam chcete, nemusíte tam bydlet. Možná tam máte skladiště. Nenapadejte tedy ani autora (viz Reddit) ani nás - překladetele, pokud toto čtete. Tato promotion je zdarma a toto je pouze dokonale LEGÁLNÍ obejití uzamčení na region.

Poznámka na závěr

Nezapomeňte změnit svou adresu zpět na vaši reálnou, pokud používáte Amazon k nakupování - jinak budou vaše věci chodit na adresu Blizzardu.


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

lukiem70 09.03.2019 10:05

Ahoj chtěl bych se zeptat. Je ještě možné Tyrande získat ?

lukiem70 09.03.2019 10:05

Ahoj chtěl bych se zeptat. Je ještě možné Tyrande získat ?

lukiem70 09.03.2019 10:05

Ahoj chtěl bych se zeptat. Je ještě možné Tyrande získat ?

Grygy 20.01.2017 08:45

Funguje, ten Free Prime na twitchi se mi objevil, ale nějaké sračky do SMITu. Tyrande už nejde získat?

Darklifer 28.01.2017 14:03

Momentálně by akce již neměla být dostupná, ale vzhledem k tomu, že jsme nepatřili k zemím, kde byla Tyrande oficiálně dostupná, tak bychom měli patřit k těm, u kterých Blizzard pracuje na jiné možnosti.

Například v Číně (myslím) teď zavedli získání Tyrande za koupi 40 balíčků.

Případně je tu možnost zkusit požádat někoho, kdo udělal vícekrát tento postup a schoval si kód na Tyrande.

Zolfram 08.10.2016 16:54

Funguje to, díky! :-)

Breezy 07.10.2016 21:23

We had a problem with the card you supplied for your Amazon Prime membership. Unfortunately, you will not receive Amazon Prime benefits until this problem is resolved. Please re-enter a preferred payment method. tohle mi to píše, nevíte prosím jak ten učet smazat? jak to píšou tady, tak to update prime membership vůbec nemám.. díky za opdověď

Kublai 04.10.2016 23:20

Taky jsem měl problémy:a) když to píše, že jsi ze špatné země, tak máš asi špatně vybranou zemi v nastavení accountu v sekci Kindle Ordersb) Kreditku (Payment method) a k ní adresu z US (příp. jiné podporované země) musíte mít nastavenou dříve, než si aktivujete Amazon Prime - pamatuje si to zemi, která tam byla v okamžiku aktivace a Twitch Prime pak už nejde aktivovat, musel jsem si kvůli tomu udělat novej Amazon account

ANUBIS6kill 04.10.2016 22:44

Návod maká skvěle vše šlape jak má jen jde o trošku toho zdlouhavého klikání DÍKY MOC

TheNoFrame 04.10.2016 11:20

Skusal som to podla navodu a stale mi vypisuje ze som zo zlej krajiny aj ked mam spravnu adresu na amazone (3x kontrolovane). Ak by tu bol niekto, komu by to slo a nevadilo mu to urobit 2x, tak by som bol stastny za kod na mail slothhno@gmail.com

Patulda 04.10.2016 00:00

Bohužel i podle návodu se mi to nepodařilo není tu nějaká dobrá duše která by mi na email p.monak@gmail.com poslala ten kód?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet