Ignoblegarden se blíží

  Ignoblegarden    event    velikonoce   

Jak jsme vás již informovali, do hry přibude velikonoční event. Ač slavnostně nazdobené, letošní Hearthstone Velikonoce budou trochu výbušné. Ve městě řádí League of E.V.I.L. v čele s Dr. Boomem. Nikdo a nic nezůstane ušetřeno. Ani Velikonoce.

Nový Tavern Brawl

Aby se svátky daly považovat za úspěšné, musí v sobě mít něco výbušného. Tedy alespoň podle Dr. Booma. Během letošního Taver Brawlu si budete hrát s bombastickými vajíčky. Ale opatrně, některá mohou být zkažená!

 

Co bude vaším úkolem? Vyberete si postavu, stoupnete si do fronty, a my vám vytvoříme balíček plný minionů a magie. A trochy chaosu, díky Dr. Boomovi. Podlý ničema propašoval pár Eggbotů do každého balíčku, bude to bomba! V balíčku můžete mít tyto karty:

  • Bloom Bot: Deathrattle: Vyvolá legendárního miniona, který má Rush.
  • Room Bot: Magnetic, Taunt, Deathrattle: Vyvolá tři 1/1 Boom Bots.
  • Doom Bot: Battlecry a Deathrattle: Udělí 5 damage VŠEM minionům.

Odměny za přihlášení

Kromě nového Brawlu se můžete těšit na drobnou odměnu. Získáte 2 kopie karty Mechano-Egg ve zlatě a 2 balíčky karet z rozšíření The Boomsday Project.

Od kdy do kdy

Ignoblegarden bude dostupný od 17. dubna do 21. dubna.


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Vencino 17.04.2019 08:28

otázka zněla - těšíte se? netěším . tydle svátky vypadaj jako trip na drogách, blizzardi se sjedou a udělaj něco takovýdleho.. normálně bych se snad styděl tydle věci hrát na veřejnosti . ale každá odměna dobrá . akorát moc nechápu to, že jako rewardy dávaj packy s Boomsday a ne jen z tý nový expanze (kdo moh, docraftil, co mu chybělo, takže to moc nedává smysl)

WitekCZ 17.04.2019 23:20

Neberte drogy. Nikdy nikomu neberte drogy

Šéfredaktor Hearthstone.cz

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet