Hearthstone v rukou streamerů

//pic/loga/hsstream
Kdo čekal, dočkal se, kdo ne, prohloupil. Fanoušky očekávaný Hearthstone vstoupil do fáze prvního betatestu, k němuž zatím obdrželo klíče jen pár „vyvolených“. Nám běžným smrtelníkům tak zatím nezbývá nic jiného, než čekat... nebo se přiživit na videích a streamech a aspoň touto pasivní formou si užít první kroky Hearthstonu na cestě k jeho věčné slávě. Po internetu už nyní koluje velká spousta videí přenášejících přenosy i záznamy z prvního spuštění této karetní hry, mnoho z nich však v kvalitě pokulhává a zážitek z nich není tak silný, jak by měl u správného preview videa být. Naštěstí Hearthstone beta klíče obdrželo i pár osvědčených streamerů a komentátorů, z nich nejznámější jsou bezesporu Day9 a Husky! Oba jsou protřelí hráči a YouTubeři, oba jsou velmi známí početné Blizzardovské komunitě (zejméně díky komentování světových turnajů ve StarCraftu), a oba byli hrou unesení už při jejím prvním spuštění. Existuje snad lepší známka kvality? Následující video (a jeho dalších několik částí) uveřejnil před několika dny Day9 na svém YouTube profilu a ukazuje nám v něm několik pěkně komentovaných zápasů, včetně samotného startu hry, tutoriálu, a samozřejmě nadšení z prvního spuštění. Neanglicky mluvící hráči by rovněž neměli mít problém s jeho komentáři, neboť používá zavedenou terminologii nám všem známou ze světa Warcraftu.
Emoce nezůstaly stranou ani u Huskyho a i jeho první spuštění hry doprovází bouřlivý záchvat emocí.
Huskyho komentáře jsou poněkud složitější, takže máte-li problémy s cizími jazyky, můžete si k nim pustit hudbu )) Přesto jsou však jeho záznamy neméně kvalitní a zaměřeny na čistou a profesionální hru.
Pokud jste fanoušky živých streamů a jejich bezútěšné atmosféry (spojené zejména s chatem), oba komentátoři pořádají pravidelné streamy na svých twitch adresách: Můžeme jen doufat, že se Blizzard podvolí obecnému tlaku evropských hráčů a i my se konečně dočkáme právoplatné bety v našich končinách.


Naposledy upravil/a Bellatrix 20.08.2013 v 20:14:57.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Valefar 01.09.2013 06:21

Musím trochu opravit svůj předchozí názor :-) rogue má host jiných karet které dost dorovnají slabší hero schopnost. vracení karet na ruku a spol.

Jerryky 24.08.2013 11:32

Hraju za paladina a třeba Rogue mi přijde dost silný. Ale spíš je to dost o kartách, které máš a jak ti chodí, může se totiž stát, že i s dobrým balíkem ti nebudou chodit dobré karty a kvůli tomu prohraješ. .)

Blam 21.08.2013 15:44

Valefar
taky vám přijde že paladin je dost silný hlavně kvůli schopnosti? a rogue slabý?
Na to si teprve počkejme, dle pár videí si netroufám soudit ... třeba mně se celkově roguna líbí víc, než palda (brzy čekejte preview), a ta schopnost je víceméně stejně silná, někdy i lepší

Valefar 21.08.2013 14:46

taky vám přijde že paladin je dost silný hlavně kvůli schopnosti? a rogue slabý?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet