Zlatá legendární karta z Blizzconu je Marin the Fox!

  BlizzCon    Legendary    Marin   

Váháte, zda si pořídit virtuální vstupenku na letošní Blizzcon a nevíte, zda se to vyplatí? Blizzard v průběhu prvních představování odměn nějak pozapomněl na Hearthstone a na odměnu za zakoupení lístků jsme si museli chvilku počkat. Odměna je už ovšem odhalená!

 

Každý, kdo si zakoupí virtuální vstupenku na letošní Blizzcon, získá zlatou legendární kartu Marin the Fox. Tato pirátsky inspirovaná karta v současné době nemá odkryté informace o životech, síle útoku nebo speciální schopnosti. Předpokládá se, že se vše odhalí buď krátce přes Blizzconem nebo v průběhu celé události, kde se dozvíme i další informace o chystané expanzi.

 

Virtuální vstupenka na Blizzcon stojí 29.99 euro a můžete si jej objednat přes oficiální Blizzard obchod. Odměny do ostatních her si můžete prohlédnout zde.

 

Díky této kartě se čím dál tím více spekuluje o tom, že by nová expanze mohla přinést pirátské karty a příběh, který by odvyprávěl například to, co se stalo v Deadmines (velice oblíbený dungeon ve World of Warcraft, který je plný pirátů).

 

 

A co si myslíte vy? Jakou expanzi letos Blizzard na Blizzconu představí?


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet