Hearthstone Innkeeper Invitational - Kripparrianovy balíčky

//pic//clanky/blizzconhsinvi/hii2
Pokud se vám nezobrazí korektně některé z karet, zkuste obnovit stránku, případně použít jiný prohlížeč.
Pro správné zobrazení tooltipů karet posuňte text do vrchní poloviny okna prohlížeče.

Turn Eight Mage

Kripparrianův mágovský balíček nabízí poměrné hodně zábavy za málo peněz. Karty jsou v velké části Free, Common nebo se dají vycraftit za celkem málo arcane dustů. I přesto, že se zde jako v každém mágovském balíčku vyskytují nějaká ta kouzla, vaší hlavní údernou silou by měli být minioni, kteří jsou volení tak, aby se vzájemně doplňovali a posilovali (Shattered Sun Cleric, Dark Iron Dwarf, Argent Commander). S útočnými kouzly (Fireball, Pyroblast) je pak potřeba nakládat opatrně a dvakrát se opravdu ujistit, jestli je opravdu nutné ten či onen spell zahrát právě do toho kterého miniona, protože jich není zas tak velké množství, jak by se mohlo na první pohled zdát, a navíc, balíček nedisponuje silnými čisticími kartami, jakými jsou Polymorph, Flamestrike. Control karty (Blizzard, Frostbolt, Cone of Cold) by vám ale měly pomoci se tohoto lehkého deficitu zbavit.
Decklist: http://www.hearthhead.com/deck=8070/kripparrians-turn-eight-mage

Kripparrian's Turn Eight Mage Gameplay video

Control the Drakes Priest

Priestovský balíček jak má být! Spousta opravdu bytelných minionů, kteří se za vás budou prát do té doby, dokud s posledním výdechem nepadnou do náruče smrti. Protože jste ale priest, máte mnoho možností, jak se tomuto scénáři vyhnout - Lesser Healem počínaje, přes Temple Enforcera a Holy Novu konče. Nesmí chybět také samozřejmě nějaký ten menší buffík (Sunfury Protector, Defender of Argus, Shattered Sun Cleric), kterým konec vašeho soupeře ještě o něco urychlíte, a také klasika snad všech priestovských balíčků: Shadow Word: Pain, Shadow Word: Death a Mind Control.
Decklist: http://www.hearthhead.com/deck=8096/kripparrians-control-the-drakes-priest

Kripparrian's Control the Drakes Priest Gameplay video

Cixah's Miniatures Paladin

Krippův klenot obsahující ty nejlepší kousky, jakými jsou Ragnaros the Firelord, Faceless Manipulator nebo Sea Giant. Najdete zde samozřejmě také klasiku paladinských decků - Knife Juggler, protože není nic lepšího, než mít na stole Sword of Justice, použít Reinforce, z Recruita se stane 2/2, z čehož má Knife Juggler takovou radost, až mu do nepřátelských řad upadne "náhodou" dýka. A zřejmě ani z většího počtu Divine Shield mechanik nebude mít soupeř radost, protože jich baliček nabízí rovnou sedm. No a i když se přes tuto bariéru soupeř prokouše, už je většinou pozdě, protože na stole proti němu stojí Ragnaros the Firelord.
Decklist: http://www.hearthhead.com/deck=8141/kripparrians-cixahs-miniatures-paladin

Kripparrian's Cixah's Miniatures Paladin Gameplay video

Navigace:
[Hearthstone Innkeeper's Invitational 1. díl] --- [Hearthstone Innkeeper's Invitational 2. díl]
-----------------------------------------------
[Artosis] --- [Day[9]] --- [Hafu] --- [Husky] [Kripparrian] --- [Noxious] --- [Reckful] --- [Trump]


Naposledy upravil/a Glea'ar 04.05.2014 v 00:06:06.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Housenka 04.01.2014 14:33

Ahoj.Měla by se opravit grafika karet.(Myslím tím text)Např. blizzard se tu ukazuje ten před patchem.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet